logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مومنی: حضور گسترده مردم در مراسم بدرقه رهبر شهید، نمایش وحدت ملی است

مومنی: حضور گسترده مردم در مراسم بدرقه رهبر شهید، نمایش وحدت ملی است
وزیر کشور با تأکید بر اهمیت حضور گسترده مردم در مراسم بدرقه رهبر شهید انقلاب، این حضور را تجدید بیعت با رهبری معظم انقلاب و نماد انسجام ملی دانست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ وزیر کشور در آستانه برگزاری مراسم بدرقه رهبر شهید انقلاب در پیامی تاکید کرد: این رویداد خط بطلانی بر تمام توطئه‌های تفرقه‌افکنانه دشمنان خواهد بود و نشان می‌دهد که شهادت رهبر امت، خود محور جدیدی برای انسجام و یکپارچگی جامعه و تحکیم صفوف امت اسلامی در برابر مستکبران است.

متن پیام اسکندر مومنی به این شرح است:

وداع با رهبر شهید انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای، فراتر از یک سوگواری ملی، رویدادی با ابعاد عظیم بین‌المللی است. شخصیت جامع‌الاطراف و رهبری حکیمانه ایشان، مرزهای جغرافیایی را در نوردیده و دل‌های پرشماری را در سراسر گیتی، جهان اسلام و به‌ویژه در عمق راهبردی جبهه مقاومت شیفته خود ساخته بود. از این رو، بخشی از شکوه و عظمت بی‌نظیر این آئین باشکوه، مرهون حضور و همراهی دلدادگانی است که از کشورهای مختلف جهان با آرمان‌های آن شهید والامقام بیعت مجدد می‌کنند و این حضور حماسی، پیام صلابت و زنده بودن نهضت امامین انقلاب را به گوش جهانیان خواهد رساند.

این مراسم باشکوه و تاریخی در عین حال، جلوه‌ای منحصربه‌فرد و ماندگار از وحدت، وفاق و انسجام را به تصویر می‌کشد. حضور یکپارچه اقشار، اقوام و سلایق مختلف از سراسر ایران اسلامی در کنار برادران و خواهرانی از دیگر کشورهای اسلامی، پیوندی ناگسستنی را میان آحاد ملت و امت بزرگ اسلامی به نمایش می‌گذارد. این همدلی و همبستگی عمیق، خط بطلانی بر تمام توطئه‌های تفرقه‌افکنانه دشمنان خواهد بود و نشان می‌دهد که شهادت رهبر امت، خود محور جدیدی برای انسجام و یکپارچگی جامعه و تحکیم صفوف امت اسلامی در برابر مستکبران است. در این میان، وزارت کشور بر حسب رسالت ذاتی و انقلابی خود، نقش هماهنگ‌کنندگی را در برگزاری شایسته این آئین عظیم بر عهده دارد.

مجموعه وزارت کشور و استانداران تهران، قم، خراسان رضوی و استان‌های معین تمام توان و امکانات خود را برای میزبانی شایسته از زائران و عزاداران بسیج کرده است.

به فضل الهی برگزاری جلسات متعدد برای هماهنگی، هم‌افزایی و پشتیبانی از آئین مردمی وداع و تشییع بین دستگاه‌های مختلف و تمهید مقدمات لازم، بستری امن و منظم را فراهم آورده تا این وداع تاریخی در عالی‌ترین سطح ممکن و در شأن مقام شامخ قائد شهید انقلاب برگزار شود.

حضور گسترده مردم در این مراسم در عمل تجدید بیعتی با رهبری معظم انقلاب حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای(حفظه‌الله) خواهد بود. بی‌تردید حضور دشمن شکن شما مردم شهیدپرور و دلداده آقای شهیدمان، ضمن خلق حماسه‌ای تاریخ‌ساز، موجب ارتقای قدرت ملی و افزایش مؤلفه‌های نرم قدرت جمهوری اسلامی ایران خواهد شد.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه