logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

اطلاعیه وزارت اقتصاد درباره خدمات رسانی به زائران بدرقه رهبر شهید

اطلاعیه وزارت اقتصاد درباره خدمات رسانی به زائران بدرقه رهبر شهید
وزارت اقتصاد در قالب ۵۰ موکب، زائرسرا و استراحتگاه به حاضران در مراسم بدرقه آقای شهید ایران خدمت رسانی می کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بر اساس اعلام وزارت امور اقتصادی و دارایی، در آستانه برگزاری یکی از باشکوه‌ترین و تاریخی‌ترین مراسم وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی، وزارت امور اقتصادی و دارایی به عنوان خادم ملت شریف ایران، خود را موظف می‌داند تا با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های خود و سازمان‌های تابعه، در راستای تسهیل حضور پرشور مردم در این آیین عظیم، گام بردارد.

خدمت‌رسانی این وزارتخانه، سازمان‌های تابعه و بانک‌های تحت مدیریت در قالب بیش از ۵۰ موکب، زائرسرا و استراحتگاه به حاضران در مراسم بدرقه آقای شهید ایران ارائه خواهد شد.

در حوزه ستادی وزارت امور اقتصادی و دارایی با برپایی موکب و زائرسرا در مسیرهای منتهی به مراسم، نسبت به پذیرایی و خدمات رسانی به عزاداران و شرکت‌کنندگان محترم اقدام خواهد کرد.

سازمان‌های تابعه نیز از جمله گمرک، سازمان امور مالیاتی، صندوق تامین خسارت‌های بدنی و بیمه مرکزی و بانک‌های سپه، کشاورزی، تجارت، ملت و صادرات علاوه بر دعوت از آحاد مردم برای حضور در بدرقه باشکوه امام شهید، اقدام به برپایی موکب برای خدمت رسانی به زائران آقای شهید ایران کرده‌اند و خدماتی از جمله پذیرایی، اسکان موقت، اتاق سرد، ارائه امکانات درمانی با استقرار پزشک از سوی این موکب‌ها ارائه خواهد شد.

سایر سازمان‌های تابعه نیز برنامه‌ریزی‌های فرهنگی خود را برای دعوت از آحاد مردم به حضور پرشور در این مراسم و همچنین هماهنگی برای حضور حداکثری کارکنان در این مراسم به عمل آوردند.

لازم به یادآوری است که شبکه بانکی کشور آمادگی خود را برای ارائه خدمات مطلوب به زائران و شرکت‌کنندگان در مراسم اعلام داشته و علاوه بر استقرار چند خودپرداز سیار در مسیر تشییع، در راستای خدمت‌رسانی بهتر به مردم در روزهای شنبه و یکشنبه و سه شنبه، ۱۳، ۱۴ و ۱۶ تیرماه ۱۴۰۵ در استان تهران به صورت کشیک از ساعت ۸ الی ۱۲ فعالیت خواهند داشت.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه