با رای اعضای مجمع؛

انتخابات ورزش نابینایان| طباطبایی در دور دوم رئیس شد/ اسبقیان و طباطبایی چه گفتند؟

انتخابات ورزش نابینایان| طباطبایی در دور دوم رئیس شد/ اسبقیان و طباطبایی چه گفتند؟
سیدحسن طباطبایی با رأی اعضای مجمع به‌عنوان رییس جدید این فدراسیون ورزش نابینایان و کم بینایان برای دوره چهارساله پیش رو انتخاب شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجمع عمومی و انتخاباتی فدراسیون ورزش نابینایان به ریاست محمدشروین اسبقیان معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان پیش از ظهر امروز دوشنبه ۲۹ تیر ماه در سالن استاد فارسی آکادمی المپیک برگزار شد.

غفور کارگری رییس کمیته ملی پارالمپیک، مهدی علی‌نژاد دبیرکل کمیته ملی المپیک و کامیار سلطانی مدیرکل امور مشترک فدراسیون‌ها در این مجمع حضور داشتند.

حامد افراسیابی، وحید انصاری، محمود حدادیان، علی‌اصغر حسن‌زاده، سیدسجاد حسینی، علی دانشمند‌فر، حسین دستی، محمد سرنجی، حمید شریفیان، حسن طباطبایی، کرم‌الله علیمرادی، علیرضا قورچی بیگی، جلال کرمی، امین الله‌مانی و حمید صادق میرئی کاندیداهای تایید شده برای انتخابات فدراسیون ورزش نابینایان و کم بینایان کشور بودند.

محمود حدادیان، علی دانشمند‌فر و علیرضا قورچی بیگی ۳ کاندیدایی بودند که قبل از برگزاری انتخابات، انصراف خود را اعلام کردند.

بعد از صحبت کاندیداها فرآیند رای گیری آغاز شد و در دور اول انتخابات حسن‌زاده با ۱۵ رأی و طباطبایی با ۱۴ رأی بیشترین آرا را به دست آوردند. حامد افراسیابی ۸ رأی، وحید انصاری ۶ رأی، جلال کرمی و حمید صادق میرئی هر کدام ۲ رأی به دست آوردند. با توجه به اینکه هیچ کاندیدای حائز اکثریت آرا نشد، انتخابات به دور دوم رفت.

دور دوم انتخابات میان حسن طباطبایی و علی‌اصغر حسن‌زاده برگزار شد و در پایان فرآیند رای گیری حسن طباطبایی ۲۸ رأی و علی‌اصغر حسن‌زاده ۲۰ رأی از آن خود کردند و بدین ترتیب حسن طباطبایی در مرحله دوم انتخابات، با ۲۸ رأی از ۴۸ آرای اعضای مجمع به‌عنوان رییس جدید این فدراسیون برای یک دوره ۴ ساله انتخاب شد.

اسبقیان: استعدادیابی اولویت فدراسیون باشد

محمدشروین اسبقیان، معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان، پس از انتخاب سید حسن طباطبایی به‌عنوان رییس فدراسیون ورزش‌های نابینایان و کم بینایان، بر ضرورت توجه ویژه به استعدادیابی و فعالیت‌های فرهنگی در این فدراسیون تأکید کرد.

وی با اشاره به اهمیت بازی‌های پاراآسیایی ناگویا، اظهار داشت: این رویداد از مهم‌ترین مسابقات پیش روی ورزش کشور است و امیدواریم فدراسیون با برنامه‌ریزی مناسب، زمینه موفقیت هرچه بیشتر ورزشکاران را فراهم کند.

اسبقیان، شناسایی استعدادهای جدید در سراسر کشور را یکی از مهم‌ترین مأموریت‌های فدراسیون دانست و گفت: استعدادیابی باید به‌صورت مستمر دنبال شود تا پشتوانه‌سازی مناسبی برای ورزش نابینایان و کم بینایان شکل بگیرد.

وی همچنین بر توجه به مسائل فرهنگی تأکید کرد و افزود: فدراسیون ورزش‌های نابینایان و کم بینایان به دلیل جامعه ایثارگر و ارزشمند تحت پوشش خود، جایگاه ویژه‌ای دارد و لازم است فعالیت‌های فرهنگی همگام با برنامه‌های قهرمانی مورد توجه قرار گیرد.

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان با قدردانی از همه نامزدهای حاضر در انتخابات تصریح کرد: در ورزش بازنده‌ای وجود ندارد و صرف حضور در انتخابات، نشانه احساس مسئولیت است. از ظرفیت و توانمندی همه کاندیداها باید برای پیشبرد اهداف فدراسیون استفاده شود.

وی در پایان با اشاره به سوابق مدیریتی حسن طباطبایی، ابراز امیدواری کرد، رییس جدید فدراسیون با تعامل و هماهنگی با ارکان ورزش کشور، زمینه‌ساز کسب افتخارات بیشتر برای ورزش نابینایان و کم بینایان باشد.

طباطبایی: ظرف ٧٢ ساعت ستاد بازی‌های ناگویا را تشکیل می دهم

سیدحسن طباطبایی پس از پایان مجمع انتخاباتی فدراسیون ورزش های نابینایان و کم بینایان که با رای مثبت اعضای مجمع به او همراه بود، گفت: امیدوارم با کار خوب و همکاری و مشارکت حداکثری خانواده ورزش های نابینابان و کم بینایان پاسخ اعتماد امروز را به خصوص در بازی های پاراآسیایی و پارالمپیک بدهم.

وی ادامه داد: با اشتیاقی که من از خانواده نابینایان و کم بینایان می بینم، فکر می کنم کار گسترده ای خواهیم داشت اما سخت نیست.

طباطبایی درباره که در رابطه با بازی های پاراآسیایی و احتمال اضافه کردن سهمیه از ورزش نابینایان مطرح شد، گفت: اجازه دهید فعلا صحبت نکنم، باید کمیته فنی تشکیل و بررسی شود، فقط این را می گویم ظرف ٧٢ ساعت ستاد بازی های ناگویا رو در فدراسیون تشکیل می دهیم و ان شالله بتوانیم بهترین تصمیم را با هماهنگی وزارت ورزش کمیته پارالمپیک بگیریم.

رئیس فدراسیون نابینایان و کم بینایان همچنین در مورد تغییرات در جودو و گلبال که در دوره سرپرستی این فدراسیون ایجاد شد، گفت: اجازه دهید به این تغییرات و اینکه چه کاری باید انجام داد، زمان بدهیم، امروز روز اول است، امیدوارم با خرد جمعی تصمیمات درست گرفته شود.

طباطبایی در مورد فضای تمرینی برای نابینایان و کم بینایان گفت: داشتن یک مکان تمرینی حق مسلم این ورزشکاران است، من برای شان برنامه دارم. با توجه به نگاه ویژه وزیر ورزش به ورزش معلولان، این کار محقق شود.

وی تاکید کرد: در فدراسیون به روی همه باز است، هر کسب بتواند کمک کند، استقبال می کنیم. قطعا از این ظرفیت بهره می گیرم.

رئیس فدراسیون نابینایان و کم بینایان تاکید کرد که بازی های پاراآسیایی ناگویا و پارالمپیک ٢٠٢٨ مهمترین اولویت های این فدراسیون است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه