جام جهانی تیراندازی| پایان کار نمایندگان ایران در تفنگ سه وضعیت زنان و اسکیت

جام جهانی تیراندازی| پایان کار نمایندگان ایران در تفنگ سه وضعیت زنان و اسکیت
در ادامه رقابتهای جام جهانی تیراندازی نمایندگان ایران در تفنگ سه وضعیت زنان و اسکیت در خط آتش قرار گرفتند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از روابط عمومی فدراسیون تیراندازی، در دومین روز از جام جهانی تیراندازی در هانگژوی چین، نمایندگان کشورمان در مرحله دوم تفنگ ۵۰ متر سه وضعیت زنان در خط آتش ایستادند.

در پایان این مرحله نجمه خدمتی با 583 امتیاز در رده سی ام ایستاد، فاطمه امینی با 580 امتیاز سی و هشتم شد و شرمینه چهل امیرانی با  574 امتیاز  جایگاه چهل و ششم را به خود اختصاص داد. نمایندگان نروژ، چین (۲ تیرانداز)، آمریکا (۲ تیرانداز)، بریتانیا، ژاپن و هند نیز راهی فینال شدند.

رده بندی نمایندگان کشورمان بدون احتساب RPO به ترتیب بیست و دوم، بیست و نهم و سی و هفتم است. 

هدایت تیم تفنگ کشورمان را محمد زائر رضایی به عنوان سرمربی و امیر حسین گلپسند به عنوان مربی برعهده دارند.

همچنین در روز دوم رقابت‌های اسکیت و با برگزاری دو راند پایانی دور مقدماتی جایگاه نمایندگان کشورمان مشخص شد.

در پایان دور مقدماتی امیرمحمد دادگر در مجموع ۵ راند با امتیاز ۱۱۶ ( ۲۴ ، ۲۴، ۲۱، ۲۳ ، ۲۴) در رده سی و هشتم و سعیده فتحی در مجموع ۵ راند با مجموع امتیاز ۸۳ (۱۶، ۱۴، ۱۸، ۱۶ و ۱۹) در رده چهل و هشتم ایستادند.

هدایت تیم اسکیت ایران را فرشید عبدالمحمدی برعهده دارد.

در بخش زنان ۴۸ تیرانداز و در بخش آقایان ۸۶ تیرانداز برای صعود به فینال با هم رقابت کردند.

جام جهانی تیراندازی با حضور ۶۸۳ ورزشکار از ۶۶ کشور در چین در حال برگزاری است و تا ۶ مرداد ماه ادامه دارد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه