logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی کشور:

عرضه قطعات یدکی خودرو برای تاکسی‌داران/ طرح سروش کارت اجرا می‌شود

عرضه قطعات یدکی خودرو برای تاکسی‌داران/ طرح سروش کارت اجرا می‌شود
مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های تاکسیرانی کشور با اشاره به عرضه قطعات یدکی خودرو برای تاکسی داران گفت: طرح سروش کارت رفاهی به زودی اجرایی می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، محمدمهدی تیموری در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، با اشاره به وضعیت ناوگان تاکسی‌رانی در کشور اظهار داشت: برای نوسازی این ناوگان، اتحادیه بودجه و منابع در اختیار ندارد و هیچ‌یک از دستگاه‌ها ردیف بودجه‌ای به این موضوع اختصاص نمی‌دهند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, محمدمهدی تیموری در گفت‌وگو با خبرنگار,  فارس, ، با اشاره به وضعیت ناوگان تاکسی‌رانی در کشور اظهار داشت: برای نوسازی این ناوگان، اتحادیه بودجه و منابع در اختیار ندارد و هیچ‌یک از دستگاه‌ها ردیف بودجه‌ای به این موضوع اختصاص نمی‌دهند.,

مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های تاکسیرانی کشور با بیان اینکه 219 تعاونی در کشور فعالیت می‌کنند، تصریح کرد: این ظرفیت وجود دارد که اگر دولت بخواهد خدماتی را برای تاکسی‌داران ارائه کند، مانند گذشته همکاری کنیم.

,

این فعال تعاونی‌ها بیان داشت: یکی از برنامه‌های اتحادیه، تأمین کالاهای مورد نیاز تاکسی‌داران به صورت مستقیم از طریق واردکنندگان یا تولیدکنندگان داخل است تا بتوان با قیمت مناسب و حداقل سود در اختیار رانندگان قرار دهیم.

,

تیموری با اشاره به ایجاد فروشگاه عرضه لوازم یدکی تاکسی‌داران در تهران گفت: در مشهد یک فروشگاه با ویژگی‌های خوب برای رانندگان درنظر گرفته شده است و نیز در برخی کلان‌شهرها از جمله کرج، شیراز، اصفهان و تبریز این فروشگاه‌ها ایجاد خواهد شد.

,

به گفته مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های تاکسیرانی کشور، برای تهران دو فروشگاه دیگر پیش‌بینی شده تا پاسخگوی نیازهای رانندگان تاکسی باشد.

,

وی افزود: یک دفترچه کالایی به نام سبد ویژه پاییز آماده شده که اقلام پرمصرف مانند روغن، شمع، باتری، دیسک و صفحه، لنت ترمز را شامل خواهد شد که با تخفیف ویژه دراختیار افراد قرار خواهد گرفت.

,

وی با بیان اینکه در تهران 82 هزار تاکسی وجود دارد، اظهار داشت: در فاز اول این طرح سبد کالا برای 10 هزار نفر پیش‌بینی شده و در صورت استقبال و تأمین کالاهای موردنیاز افزایش خواهد یافت.

,

این فعال تعاونی‌ها کیفیت کالاها را یکی از اهداف عرضه خدمات عنوان کرد و گفت: کالاهایی که در فروشگاه‌ها عرضه می‌شود قطعاً از قیمت مناسب و کیفیت مطلوب برخوردار خواهد بود و حداقل 10 درصد زیر قیمت عمده‌فروشی در بازار ارائه خواهد شد.

,

تیموری تصریح کرد: از دیگر موضوعات پیش‌بینی شده در فروشگاه‌ها بحث تنوع کالاها است و به دنبال آن هستیم که فروش اعتباری را با همکاری بانک توسعه تعاون راه‌اندازی کنیم و نیز ایجاد طرح سروش کارت برای مباحث خدماتی، رفاهی و تفریحی رانندگان تاکسی با همکاری بانک رفاه انجام خواهد شد.

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه