logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

وزیر صمت:

محدودیت‌های انرژی صنایع کاهش می‌یابد/ دستور رئیس‌جمهور وارد فاز اجرا شد

محدودیت‌های انرژی صنایع کاهش می‌یابد/ دستور رئیس‌جمهور وارد فاز اجرا شد
وزیر صمت با اشاره به تصمیمات جدید دولت برای مدیریت ناترازی انرژی، از ابلاغ مصوبات شورای عالی انرژی برای کاهش محدودیت‌های برق و گاز صنایع خبر داد و گفت: هرچند حملات به برخی تاسیسات انرژی، کسری گاز کشور را افزایش داده اما با اجرای دستور رئیس‌جمهوری و هماهنگی وزارت نفت، انتظار می‌رود شرایط تامین انرژی در شهرک‌های صنعتی و صنایع انرژی‌بر بهبود یابد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید محمد اتابک، با اشاره به آثار ناترازی انرژی بر بخش تولید، اظهار کرد: محدودیت‌هایی که طی مدت گذشته بر صنعت اعمال شد، ناترازی بزرگی را در این بخش ایجاد کرد و مشکلات متعددی را برای صنعتگران، به‌ویژه صنایع انرژی‌بر مانند فولاد، به همراه داشت و علاوه بر این، صنایع کوچک و واحدهای مستقر در شهرک‌های صنعتی نیز با چالش‌های جدی در زمینه تامین برق مواجه شدند.

وی ادامه داد: اما با دستور رئیس‌جمهور در روز صنعت و معدن و پیگیری‌های انجام‌شده و امروز نیز در جلسه شورای عالی انرژی، معاون اول رئیس‌جمهوری بر اجرای کامل این دستور تاکید و اجرای آن به دستگاه‌های ذی‌ربط ابلاغ شد که امیدواریم با اجرای این تصمیمات، شرایط تامین انرژی در شهرک‌های صنعتی و صنایع انرژی‌بر بهبود یافته و محدودیت‌های موجود کاهش پیدا کند.

سکاندار وزارت صمت با بیان اینکه ناترازی انرژی در سال‌های اخیر به یکی از مهم‌ترین مشکلات بخش صنعت تبدیل شده، تصریح کرد: این مسئله از سال‌های گذشته به دولت چهاردهم به ارث رسیده و دولت نیز با حداکثر توان، از جمله از طریق توسعه نیروگاه‌ها، برای کاهش این ناترازی تلاش کرده، اما حجم ناترازی به اندازه‌ای بوده که رفع کامل آن در کوتاه‌مدت امکان‌پذیر نبوده است.

اتابک گفت: در حال حاضر، تولید گاز کشور روزانه حدود ۸۵۰ میلیون مترمکعب است که از این میزان، حدود ۱۸۵ میلیون مترمکعب به کل بخش صنعت، از جمله صنایع پتروشیمی، اختصاص می‌یابد و بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، مقرر است بین ۱۱۵ تا ۱۲۰ میلیون مترمکعب گاز به بخش صنعت اختصاص یابد و درباره محدودیت‌های موجود نیز با هماهنگی وزارت نفت، متناسب با شرایط و در مقاطع مختلف تصمیم‌گیری خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: امسال با توجه به حملات دشمن به برخی پالایشگاه‌ها و همچنین خطوط گازی منطقه عسلویه، میزان کسری گاز نسبت به گذشته افزایش یافت؛ با این حال، اقدامات لازم برای بازسازی و جبران این خسارت‌ها در حال انجام است و امیدواریم تا پیش از آغاز فصل سرما بخشی از ظرفیت از دست رفته به شبکه بازگردد.

وزیر صمت در پایان اظهار کرد: میزان بازگشت ظرفیت تولید گاز به سرعت پیشرفت پروژه‌های بازسازی بستگی دارد، اما امیدواریم با تکمیل این پروژه‌ها، بخش قابل توجهی از کسری موجود جبران شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه