قطر، مصر و ترکیه نقض‌ آتش‌بس‌های مداوم اسرائیل در غزه رامحکوم کردند

قطر، مصر و ترکیه نقض‌ آتش‌بس‌های مداوم اسرائیل در غزه رامحکوم کردند
قطر، مصر و ترکیه در بیانیه ای اعلام کردند: نقض‌ آتش‌بس‌های مداوم تل آویو در غزه رامحکوم کرده و از جامعه جهانی می‌ خواهیم (رژیم) اسرائیل را برای پایبندی به توافق آتش‌ بس تحت فشار قرار دهد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛قطر، مصر و ترکیه با صدور بیانیه ای مشترک اعلام کردند: ما به عنوان کشورهای میانجی، نقض‌ آتش بس های مداوم اسرائیل در نوار غزه را محکوم می‌کنیم و از جامعه جهانی می‌ خواهیم که اسرائیل را برای پایبندی به توافق آتش‌ بس تحت فشار قرار دهد.

 

در بیانیه مشترک قطر، مصر و ترکیه در این خصوص آمده است: ما خواستار حفاظت از غیرنظامیان، مراکز درمانی و امدادگران، و همچنین ارسال کمک‌ ها به غزه هستیم. اقدامات ناقض اسرائیل، روند کاهش تنش ها را تهدید کرده و رنج غیرنظامیان در نوار غزه را تشدید می‌کند. اقدامات ناقض اسرائیل، اجرای مرحله دوم را به‌ویژه پس از موافقت حماس و گروه‌های فلسطینی با نقشه راه، تضعیف خواهد کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه