اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

دانا گزارش می دهد؛

رشد ۹۴ هزار واحدی شاخص بورس/ ۶۰۰ نماد مثبت شدند

رشد ۹۴ هزار واحدی شاخص بورس/ ۶۰۰ نماد مثبت شدند
در پایان معاملات امروز شاخص کل بورس امروز با افزایش ۹۴ هزار و ۲۱۳ واحدی معادل ۱.۶۹ درصد به سطح ۵ میلیون و ۶۵۴ هزار و ۱۷۷ واحد رسید.

به گزارش خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ تهران امروز دوشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۵ برخلاف شروع محتاطانه، در ادامه مسیر بهتری را طی کرد و با افزایش تدریجی تقاضا همراه شد. بازار که تحت تاثیر عرضه های سنگین روز گذشته با احتیاط کار خود را آغاز کرده بود، هرچه از زمان معاملات گذشت وضعیت بهتری پیدا کرد و در نهایت شاخص های اصلی با رشد قابل توجه به کار خود پایان دادند.

شاخص کل دوباره به مسیر صعودی برگشت

شاخص کل بورس امروز با افزایش ۹۴ هزار و ۲۱۳ واحدی معادل ۱.۶۹ درصد به سطح ۵ میلیون و ۶۵۴ هزار و ۱۷۷ واحد رسید. شاخص هم وزن نیز ۱۳ هزار و ۳۲۷ واحد رشد کرد و با افزایش ۰.۸۵ درصدی در ارتفاع یک میلیون و ۵۸۷ هزار و ۱۷۸ واحد قرار گرفت.

روند حرکت شاخص کل در طول بازار اهمیت زیادی داشت. معاملات در ابتدا با احتیاط بیشتری دنبال شد، اما به تدریج تقاضا تقویت شد و شاخص کل توانست رشد خوبی را ثبت کند. این رفتار بازار نشان می دهد فشار فروش روز یکشنبه نتوانسته روند صعودی بازار را به طور کامل متوقف کند.

برتری نمادهای مثبت در معاملات امروز

تابلوی معاملات نیز وضعیت نسبتا مطلوبی را نشان داد. امروز ۶۰۰ نماد در محدوده مثبت معامله شدند و ۲۳۰ نماد در محدوده منفی قرار گرفتند.

ارزش سفارش های خرید به ۱۱ هزار و ۶۶ میلیارد تومان رسید، در حالی که ارزش سفارش های فروش ۶۹۵ میلیارد تومان بود. همچنین ۳۸۶ نماد با صف خرید و ۵۳ نماد با صف فروش به کار خود پایان دادند.

این ارقام نشان می دهد که پس از موج عرضه سنگین روز گذشته، بخش قابل توجهی از تقاضا دوباره به بازار بازگشته است.

ورود ۲.۲ همت پول حقیقی به بورس

در معاملات امروز ۲ هزار و ۲۵۴ میلیارد تومان پول حقیقی وارد بازار سهام شد. همزمان ۵۵۷ میلیارد تومان نقدینگی از صندوق های درآمد ثابت خارج شد که می تواند نشانه ادامه حرکت بخشی از سرمایه ها به سمت بازار سهام باشد.

سرانه خرید حقیقی ها نیز به ۱۰۰.۲ میلیون تومان رسید، در حالی که سرانه فروش ۹۰.۴ میلیون تومان بود. بر همین اساس، قدرت خرید حقیقی ها به ۱.۱۱ رسید که نشان دهنده برتری خریداران در معاملات امروز است.

ارزش معاملات به بیش از ۳۶ همت رسید

یکی از نکات مهم معاملات امروز، افزایش قابل توجه ارزش معاملات بود. ارزش معاملات سهام، حق تقدم و صندوق های سهامی به ۳۶ هزار و ۷۵۵ میلیارد تومان رسید و حجم معاملات نیز ۹۱ میلیارد سهم ثبت شد.

این رقم در مقایسه با معاملات روز گذشته که ارزش معاملات به ۶۵ هزار و ۵۰۵ میلیارد تومان رسید و رکورد تاریخی بازار را جابه جا کرد، عدد پایین تری محسوب می شود؛ اما در مقایسه با میانگین روزهای گذشته، همچنان در سطح مناسبی قرار دارد و نمی توان آن را نشانه ضعف معاملات دانست.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه