دختران ایران درخشش ویژه ای در ناگویا خواهند داشت؛

دنیامالی: تعامل باشگاه ها با تیم امید باید دوطرفه باشد/ حرف و حدیث ها درباره معاون وزارت ورزش صحت ندارد

دنیامالی: تعامل باشگاه ها با تیم امید باید دوطرفه باشد/ حرف و حدیث ها درباره معاون وزارت ورزش صحت ندارد
وزیر ورزش و جوانان گفت: ورزشکاران کشورمان با آمادگی و انگیزه بالا برای کسب مدال و شاد کردن دل مردم راهی ژاپن خواهند شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان در پایان مراسم بدرقه کاروان ایران برای حضور در بازی‌های آسیایی ناگویا، اظهار داشت: ما تحت تأثیر شرایط کشور بودیم، اما ورزشی‌ تعطیل نشد و ورزشی‌ها با قدرت کار خود را پیگیری کردند. اکنون با آمادگی بسیار خوبی در این دوره از مسابقات حضور خواهیم داشت و قطعاً این را به مردم می‌گویم که بچه‌های این سرزمین با قدرت در ژاپن حضور خواهند داشت.

وی ادامه داد: همه الزامات کار فراهم شده و از تجربه و دانشی که در ورزش وجود داشته، سعی کردیم در کارگروه‌های تخصصی استفاده کنیم. قطعاً بچه‌های ما از این دوره از مسابقات با دست پر و مدال‌هایی برمی‌گردند که دل مردم ایران را شاد خواهد کرد.

وزیر ورزش و جوانان افزود: ورزشکاران با این نگاه به ناگویا می‌روند که شهدایی که به هر صورت تقدیم کشور شده‌اند، به‌ویژه قائد شهیدمان، انگیزه و انرژی بسیار زیادی برای حضور در این دوره از مسابقات به آنها می‌دهند. مطمئنم مردم ما خبرهای خوبی هم از بازی‌های عشایری قرقیزستان و هم از ناگویا ژاپن خواهند شنید.

دنیامالی درباره تیم‌فوتبال امید، گفت: تیم فوتبال امید ما در حال آماده شدن است و ان‌شاءالله بازی‌های برجسته‌ای را به نمایش خواهد گذاشت. امیدواریم این تیم امید، آغاز راهی برای کسب سهمیه المپیک باشد.

وی درباره عدم همکاری برخی باشگاه‌ها درخصوص تیم فوتبال امید تصریح کرد: باشگاه‌ها مشکلی ندارند. جلسه‌ای با رئیس فدراسیون فوتبال و دو باشگاه تراکتور و استقلال داشتیم. آن دوستان هم شرایط تیم امید را درک می‌کنند. این باید یک بحث دوطرفه باشد، چون هم استقلال و هم تراکتور دو مسابقه مهم دارند. از طرف دیگر اولین بازی تیم امید با امارات است. شرایطی را ایجاد کردیم که باشگاه‌ها، بازیکنان خود را در اختیار تیم امید قرار بدهند و نگرانی در این بخش نداریم. باشگاهی هم که بازیکنانش را به تیم امید ندهد، خودِ فدراسیون یکسری مقرراتی دارد که امیدوارم کار به آنجا نکشد.

وی ادامه داد: عضی از مربیان صراحتاً در این باره اظهار نظر کردند. برای ما تیم ملی مهمتر از همه این بحث‌هاست و برای مربی ما هم باید همین‌گونه باشد. اساس این کشور بر مبنای تیم‌های ملی است. خوشبختانه فدراسیون فوتبال و همه باشگاه‌ها اعلام آمادگی کرده‌اند و مطمئنم در این دوره از بازی‌ها تیم امید ما با دست پر برخواهد گشت. همکاری استقلال و تراکتور با تیم امید باید دوطرفه باشد و نگرانی در این خصوص نداریم؛ تیم ملی برای ما مهمتر است. امیدوارم تیم امید ما بعد از تقریباً بیست و چند سال بتواند در بازی های آسیایی موفقیت کسب کند. فکر می‌کنم آخرین موفقیت ما در سال ۲۰۰۲ در پوسان کره‌جنوبی بود و بعد از آن موفقیتی نداشتیم.

وزیر ورزش و جوانان یادآور شد: در این دوره همه دست به دست هم داده‌اند و تیم ما تیم خیلی خوبی است و بازیکنان خوبی دارد. همه بازیکنانی که در این تیم امید هستند، از بچه‌های ثابت لیگ برتر هستند و قطعاً نتایج درخشانی خواهند گرفت.

وی با اشاره به افزایش حضور زنان در کاروان ایران خاطرنشان کرد: حضور تیم بانوان به صورت چشمگیری افزایش پیدا کرده. در سال ۲۰۰۶ در دوحه قطر، کل ورزشکاران دختری که اعزام کردیم ۱۵ نفر بودند، اما الان حدود ۱۰۰ نفر از ورزشکاران ما زنان هستند؛ یعنی یک‌سوم کاروان را دختران تشکیل می‌دهند.

وزیر ورزش و جوانان، گفت: مطمئنم دختران ما در این دوره از بازی‌ها درخشش ویژه‌ای خواهند داشت و حتماً نتایجی که برای کل کاروان خواهیم گرفت، نتایج درخشانی خواهد بود.

وی درباره برخی صحبت‌ها و حرف‌وحدیث‌ها پیرامون یکی از معاونانش که در دو روز اخیر مطرح شده است گفت: چنین چیزی صحت ندارد.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه