logo
شنبه 18 مهر 1405 | شنبه 10 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. پارادوکس گیشه؛ سلطه‌ی کمدی و بحران بقای ژانر اجتماعی
  2. اصفهان؛ تماشاخانه جهانی قصه‌های کودکانه
  3. گزافه گویی های ترامپ برای سفیدشویی حمله احتمالی به ایران/ ایران در آمادگی صد در صدی
  4. آمریکا راهی جز پذیرفتن شروط ایران ندارد/ واشنگتن به دنبال ساخت روایت پیروزی از طریق جنگ رسانه‌ای است
  5. نئولیبرال ها در حال فروش کشور به ثمن بخس/ چگونه دلار را تقویت و ریال را تضعیف می کنند؟
  6. آیا «کارگروه صیانت» می‌تواند غول قاچاق کتاب را در عصر دیجیتال رام کند؟
  7. هلهله برای قاتل در بستر فانتزی‌های اینستاگرامی؛ وقتی مرز میان جنایت و درام مخدوش می‌شود
  8. پلیس فرانسه باید از خود دفاع کند، اما پلیس ایران در برابر سلاخی شدن باید سکوت کند!/ مقاومت در برابر دموکراسی غربی!
  9. اخلال تراشی در هوانوردی ایران فرار آمریکا از شکست های در میدان است/ تحریم هوایی هم برای آمریکا دستاورد نخواهد داشت
  10. اقتصاد رهاست؛ سهم دلال‌ها از تولیدکننده بیشتر شده است/ بودجه‌ای که بر واقعیت‌ها بنا نشود، سراب است
  11. ضعف مدیریت و نبود نظارت در شرکت‌های صنعتی؛ دولت باید برای حفظ منابع عمومی جدی‌تر وارد شود
  12. طنین غیرت در بستر نغمه‌ها؛ بازتاب «جنگ رمضان» در آینه موسیقی ایران
  13. وقتی سالن کنسرت به «منطقه آزاد» هنجارگریزی تبدیل می‌شود / تاوان بی‌انضباطی تهیه‌کنندگان را مردم می‌دهند
  14. صنعت هوایی ایران با تحریم بیگانه نیست/ اختلال هوایی حاصل استیصال دشمن در میادین نظامی و دیپلماسی!
  15. ترامپ با هیاهو و تهدید به دنبال روایت‌سازی از شکست آمریکا است
  16. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  17. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  18. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  19. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  20. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند

جوکار‌ در گفتگو با دانا:

ترامپ برای توطئه هایش دست به دامن ملت شده است/ مردم خیابان را رها نمی کنند

ترامپ برای توطئه هایش دست به دامن ملت شده است/ مردم خیابان را رها نمی کنند
نماینده مردم یزد و صدوق در مجلس شورای اسلامی گفت: بعد از گذشت ماه ها نه‌تنها با کمک آمریکایی اهداف دشمنان به نتیجه نرسید بلکه ترامپ ناکام از برنامه هایش قصد دارد از مردم برای رسیدن به اهدافش استفاده کند، در حالی که ملت ایران به خوبی فرق دوست و دشمن را می داند.

محمدصالح جوکار، نماینده مردم یزد و صدوق در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به برنامه ریزی دشمن آمریکایی-صهیونی برای ایجاد ناآرامی در کشور گفت: اظهارات ترامپ جنایتکار رسما تایید می کند که دشمن درباره در پی روشن کردن آتش ناآرامی و اغتشاش در کشور است.

وی با بیان اینکه اسناد و اعترافات مقامات آمریکایی و صهیونیستی و همچنین سرویس های جاسوسی تایید کرد که اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی نیز شبه کودتا و توطئه دشمنان برای تجزیه کردن ایران بود، افزود: دشمن بعد از شکست در میدان نظامی، ناکامی از امتیازگرفتن پای میز مذاکره و ادعای فشار اقتصادی و تحریم دوباره به دنبال ایجاد اغتشاش و‌ ناآرامی در کشور است.

جوکار با اشاره به اینکه مشکل ترامپ و‌مشاورانش این است که ملت ایران را نشناختند تصریح کرد: مردم ایران ۶ ماه است که هر شب در میادین حضور پیدا کردند تا از کشور، نیروهای مسلح و دارایی های خود دفاع کنند.

وی با بیان اینکه ملت ایران تا زمانی که بینی دشمن به خام مالیده نشود از پا نخواهند ایستاد، تاکید کرد: دست دشمن برای ملت ایران رو شده، ما می دانیم که برای ضربه زدن به ایران دست به هر توطئه ای خواهند زد، اما مردم خیابان ها را رها نخواهند کرد.

جوکار با اشاره به اینکه در طول‌ ۶ ماه گذشته انسجام مثال زدنی در کشور شکل گرفته است، عنوان کرد: دشمن در پی ضربه زدن به انسجام ملی است در حالی که تمام ارکان کشور از مقامات سیاسی تا نظامی و ملت مبعوث شده به دنبال حفظ این وحدت و انسجام هستند.

نماینده مردم یزد در مجلس با اشاره به اینکه ترامپ در جریان توطئه ۱۸ و ۱۹ دی وعده داده بود که کمک در راه است، خاطرنشان کرد: حالا بعد از گذشت ماه ها نه‌تنها با کمک آمریکایی اهداف دشمنان به نتیجه نرسید بلکه ترامپ ناکام از برنامه هایش قصد دارد از مردم برای رسیدن به اهدافش استفاده کند، در حالی که ملت ایران به خوبی فرق دوست و دشمن را می داند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه