logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

آقامیری: ارائه خدمات رایگان حمل‌ونقل عمومی نه منتی بر مردم است و نه اقدامی سیاسی


آقامیری: ارائه خدمات رایگان حمل‌ونقل عمومی نه منتی بر مردم است و نه اقدامی سیاسی
رئیس کمیته عمران و زیرساخت شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر اینکه منابع حاصل از عوارض برای اداره و توسعه شهر و ارائه خدمات به مردم هزینه می‌شود، گفت: ارائه خدمات رایگان حمل‌ونقل عمومی نه منتی بر مردم است و نه اقدامی سیاسی، بلکه در چارچوب فلسفه دریافت عوارض و بازگرداندن منابع به خود شهروندان انجام می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام سیدمحمد آقامیری، رئیس کمیته عمران و زیرساخت شورای اسلامی شهر تهران، در جریان بررسی لایحه تمدید مهلت ارائه خدمات رایگان حمل‌ونقل عمومی در خطوط مترو و اتوبوس‌های تندرو، با اشاره به موضوع تأمین هزینه‌های بهره‌برداری شهرداری اظهار کرد: مشکلات مالی در حوزه بهره‌برداری موضوع جدیدی نیست و در سال‌های گذشته نیز وجود داشته است، اما با وجود فراز و نشیب‌های مالی، شهرداری هزینه‌ها را تأمین کرده و مشکلی در این زمینه به وجود نیامده است.

 

وی با طرح این پرسش که «فلسفه اخذ عوارض از مردم چیست؟» افزود: عوارض از مردم دریافت می‌شود تا منابع حاصل برای شهر و خود مردم هزینه شود؛ بنابراین فلسفه دریافت عوارض، تأمین زیرساخت‌های مورد نیاز برای اداره شهر، اجرای پروژه‌های عمرانی و ارائه خدمات به شهروندان است.

 

آقامیری ادامه داد: پروژه‌هایی همچون بزرگراه شهید بروجردی و بزرگراه شهید شوشتری نیز در همین چارچوب اجرا و افتتاح می‌شوند و منابع حاصل از عوارض شهروندان در مسیر توسعه و بهبود زیرساخت‌های شهری هزینه می‌شود.

 

رئیس کمیته عمران و زیرساخت شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به تأمین ناوگان حمل‌ونقل عمومی از محل منابع شهری گفت: وقتی شهرداری با منابع حاصل از عوارض مردم اتوبوس یا واگن مترو خریداری و در اختیار آنها قرار می‌دهد، این امکانات با عوارض خود مردم فراهم شده است.

 

وی افزود: بر همین اساس، اگر از ابتدا بر اساس فلسفه اخذ عوارض عمل می‌شد، اتوبوس و مترویی که با پول مردم خریداری شده، باید به صورت رایگان در اختیار مردم قرار می‌گرفت و اگر تاکنون چنین اتفاقی نیفتاده، از این منظر اشتباه بوده است.

 

آقامیری با اشاره به تفاوت خدمات عمومی با فعالیت بخش خصوصی تصریح کرد: شهرداری با استفاده از عوارض مردم، بوستان‌ها، معابر عمومی، تونل‌ها و تقاطع‌های غیرهمسطح را احداث می‌کند؛ آیا برای استفاده مردم از این زیرساخت‌ها نیز باید عوارض جداگانه دریافت شود؟

 

وی تأکید کرد: ارائه خدمات رایگان حمل‌ونقل عمومی نه منتی بر مردم است و نه اقدامی سیاسی؛ چراکه منابعی که از مردم دریافت شده، برای ارائه خدمت به خود آنها هزینه می‌شود.

 

رئیس کمیته عمران و زیرساخت شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: شهرداری اتوبوس را خریداری کرده، هزینه راننده و سایر هزینه‌های مربوط به بهره‌برداری را نیز پرداخت می‌کند و در نهایت این خدمت را بدون دریافت کرایه در اختیار مردم قرار می‌دهد.

 

آقامیری در پایان گفت: رایگان شدن حمل‌ونقل عمومی اتفاق جدیدی نیست، بلکه در چارچوب همان فلسفه‌ای است که بر اساس آن عوارض از مردم دریافت و برای ارائه خدمات به آنها، اداره و توسعه شهر هزینه می‌شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه