اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

دانا گزارش می دهد؛

تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟

تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
راه برون رفت از بحران جنگ، تضمین امنیت بلند مدت ایران است که تنها با قدرت بازدارندگی به دست خواهد آمد زیرا ملت ایران هیچ اعتمادی به آمریکا ندارد.

به گزارش خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ قیمت سوخت در آمریکا ترمز بریده است، این اتفاق که از پیش از سوی ترامپ و چهره‌های نزدیک به وی همچون هگست و روبیو پیش بینی نشده بود، امروز و در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا به بحرانی برای ترامپ و جمهوری خواهان تبدیل شده است.

ترامپ برای خروج از این بحران نیازمند دستاوردی از جنگ علیه ایران است دستاوردی که نه در میدان نظامی و نه در مذاکرات به آن دست پیدا نکرد.

در عین حال، اما شهروندان آمریکایی از جنگ علیه ایران ضرر و زیان فراوانی را متحمل شدند.

در پی تلاش های ترامپ برای دستاورد سازی، گفته می شود برخی میانجی ها این  روزها بسته پیشنهادی جدیدی را از سوی واشنگتن به تهران ارائه دادند.

پیشنهادی که هدفش بیش از هر چیز دستیابی به یک توافق فوری قبل از انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا است.

وزیر خارجه ترکیه در این باره گفته است: شرایط جدیدی برای مصالحه بین ایران و آمریکا پیشنهاد شده؛ امیدوارم آن‌ها این شرایط را بپذیرند.

ترامپ در پی آن است تا به یک توافق چند منظوره دست پیدا کند تا هم تکلیف درگیری های نظامی را روشن کند و هم دستاورد سیاسی داشته باشد.

در سوی دیگر میدان، اما ایران هیچ اعتمادی به آمریکا ندارد. چرا که حمله نظامی آمریکا به ایران در حین مذاکره چندین بار آزموده‌ شد، بنابراین پیش بینی می شود که ایران با هرگونه بسته پیشنهادی از سوی آمریکا مخالفت کند.

افزایش قیمت سوخت از یک سو و نگرانی از نتیجه انتخابات میان‌دوره‌ای، ترامپ را به فکر توافق با ایران انداخته است، اما به محض عبور از این گردنه، کاخ سفید همان سیاست خصمانه را علیه ملت ایران به کار خواهد گرفت.

هر توافقی که بلند مدت نباشد و امنیت و آزادی ایران، حق حاکمیتی ما و حقوق برخورداری از انرژی هسته ای را به رسمیت نشناسد غیرقابل قبول و از پیش رد شده خواهد بود.

چنانچه سرلشکر محسن رضایی در تازه ترین اظهارنظر خود در فضای مجازی گفته است: 7 شرط ایران برای آغاز هر مذاکره ای به آمریکا اعلام شده است، پیام تهران روشن و بدون ابهام است، اگر واشنگتن می خواهد از مخمصه ای که خود ساخته  خارج شود و بیش از این در آن گرفتار نشود راهی جز پذیرش حقوق ایران ندارد.

به آمریکا هیچ اعتمادی نداریم

علیرضا سلیمی، نماینده مردم تهران در مجلس در گفتگو با دانا؛ با بیان اینکه به آمریکا هیچ اعتمادی نداریم، گفت: ترامپ دروغگو و متوهم چندین بار در مواجهه با جمهوری اسلامی ایران بر خلاف ادعاهایش عمل کرد.

وی افزود: برای ما اهمیت ندارد که ترامپ به دنبال چیست، اما برای ما منافع ملی و حقوق مردم ایران اهمیت دارد و ذره ای از آن کوتاه نخواهیم آمد.

نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران از ابتدا شروط خود را اعلام کرد است، اما آمریکا آن را نقض کرده، تاکید کرد: هزار بار هم میانجی ها بیاییند و بروند باز خواهیم گفت که جنگ در تمام جبهه ها باید متوقف، محاصره دریایی برداشته شده و دارایی‌های مسدود شده ایران  نیز آزاد شود.

سلیمی با اشاره به حقوق هسته ای ایران گفت: ما تا آخر از حقوق هسته ای خود دفاع می کنیم، همان‌طور که دبیر شورای عالی امنیت ملی اعلام کرده است هنوز تصمیمی برای خروج از پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای نگرفته‌ایم، اما موضوع به رفتار واشنگتن بستگی دارد.

آنچه روشن است، جمهوری اسلامی ایران پس از آنکه ققنوس وار از آتش دو جنگ تحمیلی، سر برآورده است حالا دیگر معادلات منطقه و جهان را دستخوش تغییرات اساسی قرار داده است، به طوری که نه کشورهای منطقه و نه جهان نمی تواند این بازیگر مهم در معادلات جهانی را نادیده بگیرند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه