logo
شنبه 18 مهر 1405 | شنبه 10 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. پارادوکس گیشه؛ سلطه‌ی کمدی و بحران بقای ژانر اجتماعی
  2. اصفهان؛ تماشاخانه جهانی قصه‌های کودکانه
  3. گزافه گویی های ترامپ برای سفیدشویی حمله احتمالی به ایران/ ایران در آمادگی صد در صدی
  4. آمریکا راهی جز پذیرفتن شروط ایران ندارد/ واشنگتن به دنبال ساخت روایت پیروزی از طریق جنگ رسانه‌ای است
  5. نئولیبرال ها در حال فروش کشور به ثمن بخس/ چگونه دلار را تقویت و ریال را تضعیف می کنند؟
  6. آیا «کارگروه صیانت» می‌تواند غول قاچاق کتاب را در عصر دیجیتال رام کند؟
  7. هلهله برای قاتل در بستر فانتزی‌های اینستاگرامی؛ وقتی مرز میان جنایت و درام مخدوش می‌شود
  8. پلیس فرانسه باید از خود دفاع کند، اما پلیس ایران در برابر سلاخی شدن باید سکوت کند!/ مقاومت در برابر دموکراسی غربی!
  9. اخلال تراشی در هوانوردی ایران فرار آمریکا از شکست های در میدان است/ تحریم هوایی هم برای آمریکا دستاورد نخواهد داشت
  10. اقتصاد رهاست؛ سهم دلال‌ها از تولیدکننده بیشتر شده است/ بودجه‌ای که بر واقعیت‌ها بنا نشود، سراب است
  11. ضعف مدیریت و نبود نظارت در شرکت‌های صنعتی؛ دولت باید برای حفظ منابع عمومی جدی‌تر وارد شود
  12. طنین غیرت در بستر نغمه‌ها؛ بازتاب «جنگ رمضان» در آینه موسیقی ایران
  13. وقتی سالن کنسرت به «منطقه آزاد» هنجارگریزی تبدیل می‌شود / تاوان بی‌انضباطی تهیه‌کنندگان را مردم می‌دهند
  14. صنعت هوایی ایران با تحریم بیگانه نیست/ اختلال هوایی حاصل استیصال دشمن در میادین نظامی و دیپلماسی!
  15. ترامپ با هیاهو و تهدید به دنبال روایت‌سازی از شکست آمریکا است
  16. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  17. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  18. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  19. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  20. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش:

اردوی راهیان‌نور امسال باید الگویی نو برای سازماندهی دانش‌آموزان باشد


اردوی راهیان‌نور امسال باید الگویی نو برای سازماندهی دانش‌آموزان باشد
معاون پرورشی و فرهنگی با اشاره به بازگشایی مطلوب مدارس در شرایط کنونی کشور گفت: بازگشایی امسال مدارس، مانوری از انقلاب اسلامی در سازماندهی فضای عمومی کشور بود که آثار خوبی در آینده دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از وزارت آموزش و پرورش، صادق حسین‌زاده ملکی در جلسه اردوی راهیان‌نور دانش‌آموزی که در معاونت پرورشی و فرهنگی برگزار شد، اظهار کرد: این برکات و آثار در بزنگاه‌ها، به‌ویژه تجمعات شبانه، با پشتیبانی فرهنگی و تربیتی که سازماندهی ویژه‌ای برای آن از سوی وزارت آموزش‌وپرورش انجام می‌شود، دیده خواهد شد.

وی افزود: امسال باید ابعاد تحولی و برانگیختگی را به دانش‌آموزان منتقل کنیم؛ بنابراین مراحل مقدماتی، برگزاری و آثار اردوهای راهیان‌نور اهمیت ویژه‌ای دارد.

ملکی با اشاره به ظرفیت‌های تربیتی اردوی راهیان‌نور ادامه داد: از اردوی راهیان‌نور امسال باید برای ایجاد الگویی جدید از سازماندهی دانش‌آموزی در جنگ شناختی درون مدرسه استفاده کنیم تا دانش‌آموزان بتوانند در بزنگاه‌های تهدید مدارس و فرصت‌های انقلابی از این ظرفیت‌ها بهره بگیرند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش‌وپرورش با اشاره به دو ظرفیت مهم اردوی راهیان‌نور گفت: یکی از این اهداف، مقصد و دانش‌آموز است که باید مورد توجه قرار گیرد تا بهترین امکانات در اختیار آنان قرار گیرد. همچنین محتوا و محصولات جانبی این اردو نیز اهمیت بسیاری دارد.

وی عنوان کرد: هدف دوم، مسیر اردو است که باید جذاب، بانشاط و مملو از نقش‌های دانش‌آموزی باشد. در مسیر اردو نیز سه دسته مهم برنامه‌های فرهنگی و تربیتی داریم.

ملکی حضور راویان، محصولات و الگوها و روش‌ها را سه برنامه مهم در مسیر اردوی راهیان‌نور برشمرد و افزود: روایت جنگ و رویارویی حق و باطل و شناخت رهبر شهید، از جمله موضوعاتی هستند که در اتوبوس‌ها قابل بحث خواهند بود.

وی درباره محصولات فرهنگی این اردو گفت: ۲۰ مستند جذاب از رهبر شهید داریم و اکنون زمان آن رسیده است که دانش‌آموزان از طریق راوی حاضر در اتوبوس با این مستندها و موضوعات آشنا شوند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش‌وپرورش به تولید «ایرانمون۳» اشاره کرد و گفت: بسته نمایشگاهی «ایرانمون» محصولات فرهنگی خوبی دارد که می‌تواند زمینه روایتگری برای دانش‌آموزان را فراهم کند.

ملکی ادامه داد: با توجه به حوادث اخیر، آمادگی روحی و معنوی دانش‌آموزان، والدین و مربیان برای اردوی راهیان‌نور متفاوت و جریان‌ساز مهیا است. این اردو می‌تواند یک اردوی جنگ شناختی برای بزنگاه مهم تمدنی ایرانیان و جهانیان باشد.

وی اظهار امیدواری کرد که اردوی راهیان‌نور امسال بتواند نقشی کلیدی در بعثت مردمی انقلاب اسلامی ایفا کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

مطالب مرتبط

ارسال دیدگاه