logo
یک‌شنبه 12 مهر 1405 | یکشنبه 04 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  2. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  3. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است
  4. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است
  5. نظارت مجلس باید به نتیجه عملی برسد/ حفظ مدیران ناکارآمد به ضرر مردم است
  6. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  7. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  8. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  9. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  10. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  11. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  12. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  13. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  14. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  15. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  16. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  17. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  18. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  19. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  20. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه

مسجدی:

آمریکایی‌ حمله زمینی کند قطعا شکست خواهد خورد

آمریکایی‌ حمله زمینی کند قطعا شکست خواهد خورد
معاون هماهنگ‌کننده نیروی قدس گفت: اگر آمریکایی‌ها بخواهند دست به هر اقدامی بزنند، جمهوری اسلامی و جریان مقاومت، قدرتمندانه وارد عرصه نبرد خواهند شد و قطعاً دشمن شکست خواهد خورد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛سردار «ایرج مسجدی» معاون هماهنگ‌کننده نیروی قدس سپاه درباره توانمندی جبهه مقاومت اظهار داشت: جبهه مقاومت امروز تبدیل به یک قدرت و مؤلفه بسیار توانمند در عرصه بین‌المللی و منطقه‌ای شده و اینگونه نیست که بر اثر شدت جنگ و بعضاً شهادت برخی فرماندهان، ضعیف شود.

سردار مسجدی تأکید کرد: جریان مقاومت همانند جمهوری اسلامی ایران، یک جریان قدرتمند، بالنده و رو به رشد است. جمهوری اسلامی امروز قوی‌تر از دهه‌های گذشته است و جریان مقاومت هم همین‌طور است.

معاون هماهنگ‌کننده نیروی قدس سپاه ادامه داد: در جنگ پیشروی و عقب‌نشینی وجود دارد و نفراتی هم شهید می‌شوند که این ناشی از طبیعت جنگ است؛ اما جریان نهضت مقاومت اسلامی در منطقه امروز یک مؤلفه قدرتمند است که نه استکبار و نه صهیونیسم هیچ‌کدام نمی‌توانند این جریان را تضعیف کنند.

وی همچنین با اشاره به تهدید دشمن مبنی بر حمله زمینی به ایران و آمادگی نیروی قدس برای مقابله با دشمن، تصریح کرد: اگر آمریکایی‌ها بخواهند دست به هر اقدامی بزنند، جمهوری اسلامی و جریان مقاومت، قدرتمندانه وارد عرصه نبرد خواهند شد و قطعاً دشمن شکست خواهد خورد؛ لذا اگر اندک عقلی داشته باشند، دست به چنین کار احمقانه‌ای نخواهند زد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه