logo
جمعه 01 آبان 1405 | جمعه 23 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. فصل ناآرام رؤیاها؛ تب تند جشنواره‌ها در کالبد رخوت‌زده سینما و تئاتر
  2. دو دوزه بازی های پاکستان به بهانه میانجی گری بین تهران- واشنگتن/ سفرهای "عاصم منیر" به نام میانجی گری به کام کاهش قیمت نفت!
  3. روسیه و‌ پاکستان می توانند توافق اسلام آباد را احیا کنند/ انتقال اورانیوم از کشور شایعه است
  4. حقوق بازنشستگان زیر فشار تورم؛ فاصله مستمری تا هزینه‌های زندگی چقدر است؟
  5. دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز متوقف شدند
  6. بیرق بیداری؛ صدای پای آزادی از کوچه‌پس‌کوچه‌های تبریز
  7. بازی با نام‌های جنجالی برای داغ کردن آنتن دیجیتال؟/ از ادعای شکایت چهره‌های سیاسی تا تکذیب صریح ثابتی
  8. چگونه کنترل تنگه هرمز به سلاح قدرتمند ایران تبدیل شد؟/ "مادر بمب ها" تهدید یا مانور رسانه ای!
  9. دولت فرانسه در مهار اعتراضات دانش‌آموزی ناکام مانده است/ برخورد خشونت‌آمیز پلیس به تشدید اعتراضات دامن زد
  10. زنگ خطر عفونت‌های تنفسی در مدارس؛ آنفلوآنزا در آستانه اوج‌گیری؟
  11. با بیش از ۴۰ شناور متخلف برخورد شد
  12. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  13. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  14. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  15. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  16. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  17. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  18. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  19. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  20. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است

دانا گزارش می دهد؛

پلیس فرانسه باید از خود دفاع کند، اما پلیس ایران در برابر سلاخی شدن باید سکوت کند!/ مقاومت در برابر دموکراسی غربی!

پلیس فرانسه باید از خود دفاع کند، اما پلیس ایران در برابر سلاخی شدن باید سکوت کند!/ مقاومت در برابر دموکراسی غربی!
ماموران امنیتی در ایران به دست عوامل موساد و‌ سیا سلاخی و‌سوزانده شدند، اما اینترنشنال آن را اعتراض مدنی خواند در حالی که در فرانسه وانمود می کند که پلیس باید از خود دفاع کند، این نمایش استاندارهای دوگانه غرب‌‌ در موضوع حقوق بشر است.

به گزارش خبرنگار بین الملل شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پس از آنکه اعتراضات هزاران نفر از دانش آموزان فرانسوی، دولت این کشور را از کنترل شرایط ناتوان کرد، نیروهای ویژه برای سرکوب اعتراضات وارد صحنه شده و‌ صحنه های وحشیانه ای از سرکوب دانش آموزان رقم زدند.

این ناآرامی‌ها که در شرایط کنونی سرتاسر‌ فرانسه در بر گرفته است در حالی آغاز شد که وزیر آموزش فرانسه ابتدا در مصاحبه ای مدعی شد که جنش اعتراضی دانش آموزی قانونی و مشروع است اما وزارت کشور فرانسه این ناآرامی ها را قانونی نمی داند.

سرکوب اعتراضات در حالی است کخ پلیس فرانسه با استفاده از باتوم و‌گاز اشک آور به دانش آموزان صدمات خطرناک وارد می کند. تا جایی که والدین دانش آموزان معتقدند نیروهای سرکوب گر اساسا با شرایط دانش آموزان سازگار نیستند.

در جریان این سرکوبگری دست یک دانش آموز قطع شد و‌موج اعتراضات گسترش پیدا کرد.

براساس گزارشات اعلام شده اعتراضات روزهای اخیر در فرانسه با وقوع مکرر خشونت‌های جدی همراه بوده است، به معلمان حمله شده است، دانش آموزان زخمی شده‌اند و سطل‌های زباله و وسایل نقلیه به آتش کشیده شده‌ است.

بسیاری از چهره های سیاسی فرانسوی حزب چپ گرا معتقدند پلیس از قدرت خود علیه دانش آموزان سو استفاده می کند این در حالی است که در ماه‌های آینده کشور فرانسه در انتظار برگزاری انتخابات ریاست جمهوری است.

در این‌ بین، اما دولت و سیاستمداران جناح راست افراطی، جناح چپ افراطی را به دامن زدن به اعتراضات متهم کرده‌اند.

تعارض منافع غرب در مواجهه با حقوق بشر

سرکوب دانش آموزان مدرسه از سوی پلیس فرانسه درحالی صورت گرفته است که رسانه صهیونیستی اینترنشنال در جهت تقویت سیاست صهیونیستی رویکردی وقیحانه در پیش گرفته است.

در‌گزارشات این رسانه صهیونیستی کتک‌زدن دانش آموزان با باتوم را استفاده پلیس از شی سخت برای دفاع از خود اعلام می کند ضمن اینکه به طور مکرر در پوشش اخبار این اعتراضات تعداد زخمی های پلیس را زیر نویس می کند تا در یک موج سازی رسانه ای تجمعات دانش آموزی را غیر قانونی القا کنند این رویکرد در حالی است که در جریان اغتشاشات و کودتای ۱۸ و‌ ۱۹ دی ماه شبکه صهیونیستی اینترنشنال در تلاشی مذبوحانه اقدامات تروریستی در خیابان های تهران را سفید شویی می کرد.

ماموران امنیتی در ایران به دست عوامل موساد و‌ سیا سلاخی و‌سوزانده شدند، اما اینترنشنال آن را اعتراض مدنی خواند در حالی که در فرانسه وانمود می کند که پلیس باید از خود دفاع کند.

آنچه امروز در فرانسه در مواجهه با اعتراضات دانش آموزی در حال رخ دادن است نشان دهنده استاندارهای دوگانه غرب در موضوع حقوق بشر است.

حقوق بشری که با تعاریف و‌ شاخص های مورد قبول غرب اندازه گیری می شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه