به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در ادامه رقابتهای لیگ نخبگان آسیا و در هفته دوم رقابتها تیم فوتبال تراکتور ایران در دومین دیدار خود، از ساعت 19:30 امروز دوشنبه در ورزشگاه سلطان قابوس شهر مسقط عمان مقابل تیم الشمال قطر صفآرایی کرد که این بازی با تساوی صفر - صفر به پایان رسید.
تیم جواد نکونام با این تساوی، اولین امتیاز خود در فصل جاری لیگ نخبگان را به دست آورد. تراکتوریها میزبان این مسابقه بودند، اما به دلیل تصمیم کنفدراسیون فوتبال آسیا در محرومیت تیمهای ایرانی از میزبانی در داخل کشور، در کشور عمان برگزار شد.
تراکتور در هر دو نیمه فرصتهای خوبی خلق کرد و حتی تیر دروازه حریف را لرزاند اما به گل نرسید تا به تساوی بدون گل رسیده و امتیازات را تقسیم کنند.
تراکتور صفر
گل:-
الشمال صفر
گل:-
استقلال
در ادامه هفته دوم رقابتهای لیگ نخبگان استقلال در قطر به مصاف الغرافه رفت.
در نیمه اول این دیدار، دو تیم بازی درگیرانه و برابری را ارائه دادند و ساختار دفاعی دو تیم مانع از ایجاد موقعیت جدی گلزنی برای هر دو تیم شد تا اینکه در دقیقه ۳۷ شوت مهارنشندنی و عالی یاسر آسانی از گوشه بیرونی محوطه جریمه الغرافه به گل تبدیل شد تا استقلال یک بر صفر پیش بیافتد.
در دقیقه ۳+۴۵ هم سحرخیزان در موقعیت تک به تک قرار گرفت اما شوت او را دروازهبان الغرافه با خروج به موقع دفع کرد.
در دقیقه ۷+۴۵ شوت عالی رشیدی بازیکن الغرافه را فرعباسی با واکنشی دیدنی دفع کرد و توپ برگشتی را هم او و مدافعان استقلال از منطقه خطر دور کردند تا استقلال برنده راهی رختکن شود.
یاسر آسانی در دقیقه ۳۲ به جای امیر محمد رزاقینیا که مصدوم شده بود، وارد زمین شد.
ارسال دیدگاه