logo
جمعه 24 مهر 1405 | جمعه 16 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

جوایز مدال‌آوران پاراآسیایی نیز مانند بازی‌های آسیایی خواهد بود؛

هاشمی: تیم امید امتحانش را در بازیهای آسیایی خوب پس نداد/ تکرار دومی در پاراآسیایی ناگویا سخت است

هاشمی: تیم امید امتحانش را در بازیهای آسیایی خوب پس نداد/ تکرار دومی در پاراآسیایی ناگویا سخت است
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش و جوانان گفت: با توجه به میزبانی ژاپن، کاروان پاراآسیایی ایران کار سخت‌تری برای تکرار دومی هانگژو پیش‌رو دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ مناف هاشمی، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش و جوانان در حاشیه مراسم روز عصای سفید در جمع خبرنگاران اظهار داشت: برای احترام به جامعه نابینا و کم‌بینای کشور در این مراسم شرکت کردم تا به آنها بگویم که شما برای ما مهم هستید و هر کاری که از دست ما بربیاید باید برای شما انجام بدهیم.

وی ادامه داد: از سال ۷۸ که فدراسیون نابینایان و کم‌بینایان فعال شد، جامعه ورزش، وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک، تلاش‌های خوبی در این عرصه و در زمینه برگزاری مسابقات داخلی و اعزام به بازی‌های بین‌المللی داشتند و حمایت‌های خوبی صورت گرفت.

هاشمی با اشاره به حمایت‌های وزارت ورزش تصریح کرد: وزیر ورزش و جوانان حمایت ویژه‌ای نسبت به رشته‌های پاراالمپیکی دارند. ما هم در معاونت پشتیبانی وزارت ورزش، علاوه بر اینکه در مباحث بودجه‌ای تفاوتی با بقیه قائل نیستیم، بلکه با توجه به اینکه این عزیزان کمتر تلاش‌هایشان دیده می‌شود، سعی می‌کنیم حمایت بیشتری انجام بدهیم.صداوسیما هم باید نسبت به انعکاس تلاش‌های ورزشکاران نابینا و کم‌بینا و سایر اقشار توان‌یاب بیشتر توجه کند.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش تاکید کرد: براساس شعار جنبش المپیک مبنی بر عدالت‌محوری، باید علاوه بر ورزش قهرمانی و همگانی، ورزش جانبازان، توان‌یان و نابینایان را در اولویت قرار بدهیم. در اجرای عدالت و برابری جنسیتی برای مردان و زنان باید دقت کنیم.

وی در ادامه با اشاره به اینکه جوایز مدال‌آوران پاراآسیایی نیز مانند بازی‌های آسیایی خواهد بود، گفت: برای طلای دختران ۴ میلیارد، برای طلای مردان ۳ میلیارد و برای نقره و برنز به ترتیب یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون پاداش نظر گرفته شده است.

هاشمی ادامه داد: امیدواریم بچه‌های پاراآسیایی هم مانند بازی‌های آسیایی که یک رتبه کاروان ایران ارتقا پیدا کرد و از هفتم به ششم رسید، آنها نیز بدرخشند و مدال‌های خوش‌رنگی را کسب کنند. البته بچه‌های پاراآسیایی در ناگویا با توجه به میزبانی ژاپن کار سخت‌تری برای تکرار مقام دومی هانگژو دارند. به هر حال چه جایگاه دومی و چه جایگاه سومی، تلاش‌های آنها برای ما با ارزش است.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش در ادامه در پاسخ به سوالی درباره عملکرد ضعیف فوتبال امید در بازی‌های آسیایی ناگویا اظهار کرد: تیم فوتبال امید مانند هانگژو در ناگویا هم نتوانست امتحانش را خوب پس بدهد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

مطالب مرتبط

ارسال دیدگاه