logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

بیانیه ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان رابر در محکومیت اهانت به حضرت محمد (ص)

بیانیه ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان رابر  در محکومیت اهانت به حضرت محمد (ص)
در پی اهانت روزنامه فرانسوی شارلی ابدو به ساحت مقدس پیامبر گرامی اسلام ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر ضمن محکوم کردن این اقدام، بیانیه ای را صادر نمود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،به نقل از " صبح رابر "در پی اهانت روزنامه فرانسوی شارلی ابدو به ساحت مقدس پیامبر گرامی اسلام ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر ضمن محکوم کردن این اقدام، بیانیه ای را صادر نمود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح رابر ,

متن این بیانیه به شرح ذیل است:

,

در پی اهانت نشریه فرانسوی شالی ابدو باید بگوییم – بی حرمتی به ساحت مقدس هر دینی امری خلاف اخلاق است به ویژه دین مبین اسلام که خاتمه دهنده و تکمیل کننده باقی ادیان الهی است این اولین بار نیست که نشریات غرب اقدام به توهین به پیامبر اسلام (ص) می کنند این اقدام فرانسوی نشان می دهد که غربی ها در تمامی عرصه ها چه مذاکرات چه تحریم ها به نتیجه نرسیده اند و شکست خورده اند که این گونه اعمال نشان دهنده عجز و شکست آنهاست . محکوم کردن این اقدام شنیع نشریه فرانسوی وظیفه ای است که بر عهده تمام مسلمانان  است ، اسلام دین محبت و عقلانیت است و با هر گونه خشونت نا سازگار است .

,

غرب با این کار خود می خواهد بر شکست های خودی سر پوش بگذارد توهین به ساحت پیامبر اعظم (ص) به دلیل هراسی است که غرب از پیشروی اسلام در اروپا دارد . از این رو این عمل اوج سقوط اخلاق و خباثت غرب را نشان می دهد .امروز با محکوم کردن این عمل مزبوهانه اعلام می داریم که تکلیف شرعی و وظیفه همگانی مسلمین،بسیجیان ،تمام آحاد مردم و دیگر ادیان است که ضمن محکوم کردن این اعمال نا پسند و مزبوهانه صهیونیسم جهانی در راه تبیین روشنگری دینی گام برداشته تا دشمنان دیگر دست به چنین عمل نا شایست نزنند .

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه