logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

محمد رضا رستمیان:

آسیب رساندن به عشق و ارادت و اعتقاد مسلمانان نسبت به ساحت مقدس پیامبر اعظم بسیار مخرب است.

آسیب رساندن به عشق و ارادت و اعتقاد مسلمانان نسبت به ساحت مقدس پیامبر اعظم بسیار مخرب است.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس: کشور های آمریکا،اسرائیل و انگلیس برای رسیدن به اهداف شوم خود دست به انجام هر کاری میزنندولی نمیدانند که آسیب رساندن به عشق و ارادت و اعتقاد مسلمانان نسبت به ساحت مقدس پیامبر اعظم بسیار مخرب است و مطمانا روزی آتش این جهل گریبان خودشان را خواهد گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، محمد رضا  رستمیان در گفتگو با رسانه دانشجویی هرمزپرس بیان داشت: حرکت نشریه شارلی ابدو که به گفته خودشان واکنشی بود نسبت به اقدام ترووریستی چند روز قبل به دفترشان در پاریس که آن هم جای بحث و بررسی دارد را نمیتوان به سادگی قبول کرد و به راحتی از کنار آن گذشت ، عده ای در کشور های غربی به سردمداری آمریکا اسرائیل و انگلیس  با برافراشتن پرچم آزادی بیان به انجام هرگونه عملی درایت میورزند و در جواب اعمال و رفتار خود،به راحتی آن را به آزادی بیان نسبت میدهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, محمد رضا  رستمیان در گفتگو با , رسانه دانشجویی هرمزپرس,  بیان داشت: حرکت نشریه شارلی ابدو که به گفته خودشان واکنشی بود نسبت به اقدام ترووریستی چند روز قبل به دفترشان در پاریس که آن هم جای بحث و بررسی دارد را نمیتوان به سادگی قبول کرد و به راحتی از کنار آن گذشت ، عده ای در کشور های غربی به سردمداری آمریکا اسرائیل و انگلیس  با برافراشتن پرچم آزادی بیان به انجام هرگونه عملی درایت میورزند و در جواب اعمال و رفتار خود،به راحتی آن را به آزادی بیان نسبت میدهند.,

وی ادمه داد: این آزادی بیانی است که یک طرفه میباشد و به نفع خودشان است، اگر واقعا دائیعه آزادی بیان را دارند بگذارند مسلمانان و افراد دیگر مذاهب نیز به راحتی از رهنمود های دینی خود در زندگی روزمره استفاده کنند ،در کل آزادی بیان می بایست بر اساس مبانی اخلاقی اعمال شود.

,

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس افزود: همانطوری که ما نمی توانیم اسرار مردم را بر مبنای آزادی بیان فاش کنیم، این اقدام را نیز نمی توان توجیه نمود.

,

رستمیان در پایان افزود:متاسقانه امروزه شاهد حجمه های همه جانبه بر علیه دین مبین اسلام در اقسان نقاط دنیا میباشیم عده ای همانند القاعده و داعش و دیگر گروه های تکفیری با بر افراشتن پرچم اسلام دست به هر نوع جنایت کثیفی میزنند البته واضح است که پشت پرده این گروهک های تروریستی کشور های آمریکا اسرائیل و انگلیس که همیشه از حامیان تروریست هستند میباشند که متاسفانه برای رسیدن به اهداف شوم خود دست به انجام هر کاری میزنند.که متاسفانه نوک پیکان کینه توزی و جهالت خود  را اینبار به ساحت مبارک رسول اکرم(ص)،نشانه گرفته و با چاپ کاریکاتوری موهنانه به ساحت مبارک پیامبر رحمت دل های مسلمانان را به درد آوردند ولی نمیدانند که آسیب رساندن به عشق و ارادت و اعتقاد مسلمانان نسبت به ساحت مقدس پیامبر اعظم بسیار مخرب است و مطمانا روزی آتش این جهل گریبان خودشان را خواهد گرفت.

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه