اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

فولادگر:

شرق اصفهان را محدود به کشاورزی نکنیم

شرق اصفهان را محدود به کشاورزی نکنیم
نماینده مردم اصفهان در مجلس گفت: شرق اصفهان دارای پتانسیل های گردشگری و عمرانی بالا در جهت ایجاد اشتغال مردم بی کار، مناطق محروم است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اصفهان شرق، مهندس فولادگر در افتتاح کارخانه سیمان کاریز با اشاره به سند توسعه استان و شهرستان اصفهان اظهار داشت: با تنظیم سند توسعه استان و شهرستان به دنبال منابع دیگر جهت اشتغال در منطقه می باشیم تا با ظرفیت های بالای شرق اصفهان در حوزه گردشگری بتوان محرومیت ها را از میان برداشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اصفهان شرق,

نماینده مردم اصفهان در مجلس افزود: تصور اینکه اشتغال را با بهره برداری دو یا چند مورد سنتی ایجاد کنیم، اشتباه است و بر اساس سند آمایش استان و شهرستان و بر اساس راهبردهای لازم می تون تا حدودی مشکل اشتغال را حل کرد.
وی با توجه به بازگشایی آب زاینده رود برای کشت پاییزه، خاطرنشان کرد: مسئولان در رابطه با کشاروزی در صورت وجود آب، می بایست حقابه مورد نظر را تحویل دهند ولی اگر آبی جهت کشت نبود باید خسارت لازم را به کشاورزان پرداخت کنند.
عضو کمیسیون صنایع مجلس با توجه به 400 میلیارد تومان پروژه نیمه تمام در حوزه دولت گفت: با بودجه اندک دولت بهره برداری از پروژه های نیمه تمام کشور تا پایان سال تحقق یافتنی نیست و در این خصوص استفاده از توان بخش خصوصی و مشارکت این بخش در دستور کار قرار گیرد.
وی اولویت دادن به طرح های نیمه تمام را از موارد ضروری در بهره برداری پروژه هایی با امتیاز بالاتر عنوان کرد.
فولادگر ایجاد اشتغال را در پایین آوردن رکود و کمک به رشد کشور عنوان و اذعان داشت: کشور ما در بین نعمت های بسیاری نهفته است و می بایست با فکرکاری مفید، بهره برداری خوبی از این نعمت ها داشته باشیم.

,
,
,
,
,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه