تکذیب حق مامورییت ۳۰۰ دلاری کی‌روش

تکذیب حق مامورییت ۳۰۰ دلاری کی‌روش
دبیرکل فدراسیون فوتبال گفت: باید مسائلی در مجمع آینده فدراسیون فوتبال از سوی اعضا رعایت شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانامهدی محمدنبی ، در خصوص برگزاری مجمع فدراسیون فوتبال و همچنین شرایط تیم ملی نوجوانان صحبت‌هایی انجام داد که در زیر می‌خوانید:

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

فارس: مجمع عمومی فدراسیون برگزار شد، شرایط را چگونه ارزیابی کردید؟

, فارس: مجمع عمومی فدراسیون برگزار شد، شرایط را چگونه ارزیابی کردید؟, فارس: مجمع عمومی فدراسیون برگزار شد، شرایط را چگونه ارزیابی کردید؟,

مجمع با حضور اکثریت برگزار شد و طبق رسم معمول جلسه را پیش بردیم، همچنین انتخاباتی را برگزار کردیم و مهد تاج با اکثریت آرا به عنوان نایب‌رئیس دوم فدراسیون و رئیس سازمان لیگ انتخاب شد. همچنین عملکرد فدراسیون مورد بررسی قرار گرفت و برنامه عملیاتی فدراسیون مورد تأئید اعضای مجمع قرار گرفت.

,

فارس: مباحثی در مورد بودجه فدراسیون هم مطرح شد و سوالاتی هم به میان آمد.

, فارس: مباحثی در مورد بودجه فدراسیون هم مطرح شد و سوالاتی هم به میان آمد., فارس: مباحثی در مورد بودجه فدراسیون هم مطرح شد و سوالاتی هم به میان آمد.,

بله، در خصوص بودجه هم مقرر شد اصلاحیه‌ای تهیه شود تا در مجمع آینده این موضوع به تصویب برسد. همچنین کلیات آئین‌نامه کمیته انضباطی و اساسنامه هیئت فوتبال استان‌ها تصویب شد و قرار شد در مجمع آینده این دو موضوع هم مصوب شود.

,

فارس: در مورد آئین‌نامه کمیته انضباطی هم صحبتی شد؟

, فارس: در مورد آئین‌نامه کمیته انضباطی هم صحبتی شد؟, فارس: در مورد آئین‌نامه کمیته انضباطی هم صحبتی شد؟,

بله، اتفاقاً اعضای مجمع پیشنهادهای خوبی هم ارائه دادند به همین دلیل قرار شد این موضوع مورد بررسی قرار بگیرد و مکتوب به بخش حقوقی و تدوین مقررات ارسال شود تا در صورت تأئید هیئت‌رئیسه اصلاحات اجرایی شود و در مجمع آینده این موضوع مصوب شود و در لیگ94-93 این موضوع اجرایی شود.

,

فارس: در مجمع امروز انتقادهایی به نحوه برگزاری و شرایط مجمع صورت گرفت. در برخی انتقادها نگاه باشگاهی دیده می‌شد و به مسائل جزئی مدیران نگاه می‌کردند آیا بهتر نبود جلسه‌ای با مدیران باشگاه پیش از این برگزار کنند تا در مجمع چنین مسائلی مطرح نشود؟

, فارس: در مجمع امروز انتقادهایی به نحوه برگزاری و شرایط مجمع صورت گرفت. در برخی انتقادها نگاه باشگاهی دیده می‌شد و به مسائل جزئی مدیران نگاه می‌کردند آیا بهتر نبود جلسه‌ای با مدیران باشگاه پیش از این برگزار کنند تا در مجمع چنین مسائلی مطرح نشود؟, فارس: در مجمع امروز انتقادهایی به نحوه برگزاری و شرایط مجمع صورت گرفت. در برخی انتقادها نگاه باشگاهی دیده می‌شد و به مسائل جزئی مدیران نگاه می‌کردند آیا بهتر نبود جلسه‌ای با مدیران باشگاه پیش از این برگزار کنند تا در مجمع چنین مسائلی مطرح نشود؟,

باشگاه‌ها معمولاً با سازمان لیگ جلسه دارند و سازمان لیگ هم هیئت رئیسه دارد که نقطه‌نظرات مدیران را می‌شنوند. در خصوص هیئت‌ها هم ما یک ماهه گذشته جلسه‌ای در مشهد برگزار کردیم و نقطه‌نظرات هیئت‌های استانی را شنیدیم. یکی دو مسئول که در آن جلسه حضور نداشتند روی حمایت‌های مالی استان‌های دیگر تأکید داشتند و اعلام می‌کردند که همچون دو باشگاه استقلال و پرسپولیس باید این حمایت‌ها انجام شود.

,

فارس: به هر حال مطرح کردن این مسائل در مجمع چندان خوشایند نبود.

, فارس: به هر حال مطرح کردن این مسائل در مجمع چندان خوشایند نبود., فارس: به هر حال مطرح کردن این مسائل در مجمع چندان خوشایند نبود.,

درست است مجمع جای بزرگی است و افرادی که در آن حضور دارند همه صاحب‌نظر هستند، نقطه‌نظرات خوبی هم رد و بدل شد. آن صحبت‌هایی که در چارچوب مجمع صورت می‌گیرد و در دستور کار جلسه باشد ایرادی ندارد اما خارج از آن درست نیست. باید در مجمع آینده این موارد رعایت شود.

,

فارس: رأی‌گیری از مهدی تاج به عنوان نایب‌رئیس فدراسیون دوم به صورت شفاهی صورت گرفت، این موضوع دلیل خاصی داشت؟

, فارس: رأی‌گیری از مهدی تاج به عنوان نایب‌رئیس فدراسیون دوم به صورت شفاهی صورت گرفت، این موضوع دلیل خاصی داشت؟, فارس: رأی‌گیری از مهدی تاج به عنوان نایب‌رئیس فدراسیون دوم به صورت شفاهی صورت گرفت، این موضوع دلیل خاصی داشت؟,

کفاشیان به عنوان رئیس جلسه از اعضای مجمع سؤال پرسید که آیا می‌خواهند به صورت علنی و یا مخفیانه رأی بدهند که اعضا به اتفاق اعلام کردند رأی‌گیری علنی صورت بگیرد.

,

فارس: نظرتان درباره انتخاب تاج به عنوان نایب‌رئیس دوم چیست؟

, فارس: نظرتان درباره انتخاب تاج به عنوان نایب‌رئیس دوم چیست؟, فارس: نظرتان درباره انتخاب تاج به عنوان نایب‌رئیس دوم چیست؟,

تاج در این مدت کارهای خوبی را در سازمان لیگ انجام داده و بسترسازی اقتصادی خوبی داشته است، این امر از گذشته در زمان عزیز محمدی پایه‌گذاری شده بود و کارهای مناسبی صورت گرفته بود که تاج هم در ادامه این مسیر از ریل خارج نشد و با نرم‌افزار جدیدتر این کار را پیش می‌برد.

,

فارس: پاداش نوجوانان پرداخت شد؟

, فارس: پاداش نوجوانان پرداخت شد؟, فارس: پاداش نوجوانان پرداخت شد؟,

پاداشی که فدراسیون قرار بود پرداخت کند صورت گرفت و یک پاداش هم قرار شده آقای قالیباف بدهد که در بازگشت تیم ملی این امر عملی خواهد شد.

,

فارس: کارلوس کی‌روش امروز به تیم ملی نوجوانان ملحق می‌شود؟

, فارس: کارلوس کی‌روش امروز به تیم ملی نوجوانان ملحق می‌شود؟, فارس: کارلوس کی‌روش امروز به تیم ملی نوجوانان ملحق می‌شود؟,

ما هم طبق آخرین خبرهایی که داشتیم قرار بود او امروز به تیم ملی نوجوانان ملحق شود اما فکر کنم کار او در برزیل تمام نشده و او به اردوی تیم ملی نوجوانان نخواهد رسید.

,

فارس: گفته می‌شود او روزانه 300دلار حق مأموریت دریافت می‌کند آیا این موضوع درست است؟

, فارس: گفته می‌شود او روزانه 300دلار حق مأموریت دریافت می‌کند آیا این موضوع درست است؟,

خیر به هیچ عنوان این موضوع صحت ندارد و این موضوع کذب محض است.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه