وعده انتخاباتی میشل پلاتینی
بنابه نوشته یک روزنامه فرانسوی، رئیس یوفا پیشنهاد افزایش ۳۲ به ۴۰ تیم برای جام جهانی را در جهت کسب قدرت و جانشینی سپ بلاتر ارائه کرده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا روزنامه اکیپ در تازهترین شماره خود که روز دوشنبه (امروز) منتشر شد، خبری را در اختیار خوانندگان گذاشت که حکایت از برنامه جدید میشل پلاتینی داشت.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,براین اساس مدیر پرنفوذ و 58 ساله اتحادیه فوتبال اروپا «یوفا» برای آنکه در انتخابات سال آینده فیفا از بیشترین رای برخوردار شود، عنوان کرده در صورت انتخاب به عنوان نفر اول فوتبال جهان، شرایطی را برای افزایش 32 به 40 تیم را در جام جهانی 2018 به وجود خواهد آورد.
,وی گفت: فوتبال پیوسته در حال تغییر است. ما اکنون 209 کشور عضو فیفا داریم. باید با افزایش تیمها از 32 به 40 باعث شور و شوق بیشتر مردم دنیا شد.
,انتهای پیام/د
]
ارسال دیدگاه