اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

استقلال بدون مجیدی؛ مهاجم لازم هستیم!

استقلال بدون مجیدی؛ مهاجم لازم هستیم!
استقلال با فرهاد مجیدی هم دچار بیماری کمبود مهاجم بود چه برسد بدون او که بودنش آرامش خیالی بود برای امیر قلعه نویی!
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا– امیر قلعه نویی از اول فصل به  دلیلی که خواص می دانند به آرش برهانی پیله کرد و کار را به جایی رساند که حضورش در استقلال آنقدر تشریفاتی شده که در بی مهاجم ترین روز استقلال هم می رود به سفر دوبی و نبودنش هم با استقبال کادر فنی مواجه می شود!این حکایت آرش برهانی است.از دیگر مهاجمان استقلال فرهاد مجیدی همین چند ساعت قبل خداحافظی کرد و رفت تا به خاطره ها بپیوندد.حالا استقلال است و بحران بیش از همیشه مشهود کمبود مهاجم.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, – امیر قلعه نویی از اول فصل به  دلیلی که خواص می دانند به آرش برهانی پیله کرد و کار را به جایی رساند که حضورش در استقلال آنقدر تشریفاتی شده که در بی مهاجم ترین روز استقلال هم می رود به سفر دوبی و نبودنش هم با استقبال کادر فنی مواجه می شود!این حکایت آرش برهانی است.از دیگر مهاجمان استقلال فرهاد مجیدی همین چند ساعت قبل خداحافظی کرد و رفت تا به خاطره ها بپیوندد.حالا استقلال است و بحران بیش از همیشه مشهود کمبود مهاجم.,
سیاوش اکبرپور سوای معدود گل هایی که می زند گره گشای خط حمله نیست.استقلال مهاجم باثبات تری می خواهد و سیاوش با نمایش های چند خط در میانش نمی تواند کمکی به خط حمله استقلال بکند.مهدی نظری هم با گلی که هفته قبل مقابل دروازه و از روی خط شش قدم به هدر داد ثابت کرد که هنوز خیلی کار دارد تا بتواند دردی از دردهای تهاجمی استقلال را کم کند.تکلیف برهانی هم که مشخص است.او نیم فصل اول لیگ را با گلزنی آغاز کرد اما در اولین کنفرانس مطبوعاتی چنان به چالش کشیده شد که تا به امروز نتوانسته مثل سابق باشد.
,
حالا استقلال با کمبود مهاجم مواجه شده.محمد قاضی تنها گزینه ای است که برای امیر قلعه نویی می ماند.قاضی اما به تنهایی نمی تواند بار خط حمله را به دوش بکشد.این مهاجم متحول شده به دلیل بازی فیزیکی خود همواره در معرض خطر اسیب دیدگی قرار دارد.
,
در این میان با نزدیک شدن به نیم فصل این رقابت ها صحبت هایی درباره خرید مهاجمان جدید  به گوش می رسد که باید آنها را جدی گرفت.غیر از درخواست استقلال برای جذب آرش افشین از سپاهان که با پیشنهاد غیر رسمی معاوضه با برهانی هم همراه شده  نام های دیگری هم به گوش می رسند.
,
اولین نام مطرح شده فرزاد حاتمی است که با فولاد و حسین فرکی به مشکل خورده و از بازگشت به کانون توجهات استقبال    می کند هر چند اولین مانع بزرگ برای بازگشت او علی فتح اله زاده است که حاتمی در چند مصاحبه بسیار به او توهین کرد.بعد از او رضایت امیر قلعه نویی هم شرطی است جدی هر چند شنیده ها حاکی از وساطت سید مهدی رحمتی برای این انتقال دارند که هم مدیر و هم سرمربی استقلال هر دو به او علاقه دارند و شاید به او نه نگویند.
,
اسم امین منوچهری هم مطرح می شود که در استقلال روزهای خوبی نداشت اما همواره از این تیم به نیکی یاد   می کند.منوچهری یکی از نام های مطرح شده است که البته هنوزز مشخص نیست چقدر برای بازگشت به استقلال شانس دارد.
,
اما نام سومی که همیشه مطرح می شود ادینیوی مس کرمان است که امیر علاقه فراوانی به او دارد.این مهاجم در فصل اخیر خیلی درخشش نداشته اما امیر قلعه آنقدر به او اعتقاد دارد که ریسک جذبش را هم به جان بخرد.از دو مهاجم خارجی تستی هم سخن به میان آمده که فعلا جدی نیست.
,
به هر حال استقلال مهاجم می خواهد.شما کسی را دارید
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه