آفریقا رسما از بلاتر حمایت کرد
کنفدراسیون فوتبال آفریقا به طور رسمی از سپ بلاتر برای شرکت در انتخابات ریاست فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا) حمایت کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابلاتر 78 ساله که از سال 1998 ریاست فیفا را بر عهده دارد، اعلام کرده است قصد دارد چهار سال دیگر بر کرسی ریاست این فدراسیون تکیه بزند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
ویسی نیانتاکی رییس فدراسیون فوتبال غنا و عضو کمیته اجرایی کنفدراسیون آفریقا در این باره گفت: بلاتر از حمایت بی چون و چرا و کامل غنا و کل آفریقا برخوردار است.
وی افزود: او خدمات زیادی به فوتبال آفریقا کرده است. اروپایی ها این مسئله را درک نمی کنند. آنها می گویند بلاتر از پول فیفا خرج کرده است اما اینطور نیست. او در قاره آفریقا محبوبیت زیادی دارد.
مولفی اولیفنت رییس فدراسیون آفریقای جنوبی و دیگر عضو کمیته اجرایی کنفدراسیون آفریقا نیز در حمایت از بلاتر اظهار داشت: آفریقا در حمایت از بلاتر متحد است. ما سال گذشته در جلسه ای که در ریودوژانیرو داشتیم رسما از نامزدی او حمایت کردیم.
بلاتر یکی از پنج نامزد ریاست فیفا به شمار می رود. دیگر نامزدهای این پست ژروم چمپین، علی بن الحسین، دیوید جینولا و میشاییل فان پراگ هستند.
نامزدها تا روز پنجشنبه فرصت دارند درخواست خود را برای شرکت در انتخابات فیفا اعلام کنند و هر کدام از آنها برای حضور در این انتخابات باید از حمایت کتبی پنج فدراسیون فوتبال برخوردار باشند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه