اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

آفریقا رسما از بلاتر حمایت کرد

آفریقا رسما از بلاتر حمایت کرد
کنفدراسیون فوتبال آفریقا به طور رسمی از سپ بلاتر برای شرکت در انتخابات ریاست فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا) حمایت کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابلاتر 78 ساله که از سال 1998 ریاست فیفا را بر عهده دارد، اعلام کرده است قصد دارد چهار سال دیگر بر کرسی ریاست این فدراسیون تکیه بزند. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


ویسی نیانتاکی رییس فدراسیون فوتبال غنا و عضو کمیته اجرایی کنفدراسیون آفریقا در این باره گفت: بلاتر از حمایت بی چون و چرا و کامل غنا و کل آفریقا برخوردار است. 

وی افزود: او خدمات زیادی به فوتبال آفریقا کرده است. اروپایی ها این مسئله را درک نمی کنند. آنها می گویند بلاتر از پول فیفا خرج کرده است اما اینطور نیست. او در قاره آفریقا محبوبیت زیادی دارد.

مولفی اولیفنت رییس فدراسیون آفریقای جنوبی و دیگر عضو کمیته اجرایی کنفدراسیون آفریقا نیز در حمایت از بلاتر اظهار داشت: آفریقا در حمایت از بلاتر متحد است. ما سال گذشته در جلسه ای که در ریودوژانیرو داشتیم رسما از نامزدی او حمایت کردیم. 

بلاتر یکی از پنج نامزد ریاست فیفا به شمار می رود. دیگر نامزدهای این پست ژروم چمپین، علی بن الحسین، دیوید جینولا و میشاییل فان پراگ هستند. 

نامزدها تا روز پنجشنبه فرصت دارند درخواست خود را برای شرکت در انتخابات فیفا اعلام کنند و هر کدام از آنها برای حضور در این انتخابات باید از حمایت کتبی پنج فدراسیون فوتبال برخوردار باشند. 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه