واکنش افشارزاده به بیانیه سازمان لیگ؛ ۴ میلیارد طلبکاریم!

واکنش افشارزاده به بیانیه سازمان لیگ؛ ۴ میلیارد طلبکاریم!
مدیرعامل باشگاه استقلال تهران در واکنش به اطلاعیه اخیر سازمان لیگ مبنی برپرداخت حدود یک میلیارد و 400 میلیون تومان به صورت مستقیم و غیر مستقیم به این باشگاه گفت: سازمان لیگ هیچ مبلغی را به صورت مستقیم به استقلال نداده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابهرام افشارزاده عصریکشنبه در گفت  و گو با ابایرنا اظهار داشت: باشگاه استقلال پیگیری مطالبات خود از سازمان لیگ است و اگر مطالبات ما را ندهند وضعیت باشگاه بیش از پیش وخیم می شود.

مدیرعامل استقلال تهران اضافه کرد: ما اسناد تمامی پول هایی که گرفته شده است را داریم و فردا جواب سازمان لیگ را می دهیم.

افشارزاده درباره اینکه سازمان لیگ عنوان کرده تاکنون حدود یک میلیارد و 400 میلیون تومان به باشگاه استقلال به صورت مستقیم و غیر مستقیم داده شده است گفت: تمامی این مبلغ به صورت غیرمستقیم و بابت مسایلی مانند زمین، هزینه لباس و ... بوده است.

مدیرعامل باشگاه استقلال تهران در خصوص مطالبات باشگاه ازسازمان لیگ گفت: رقم دقیق مطالبات را فردا اعلام می کنیم.

افشارزاده همچنین درپاسخ به این سئوال که گفته می شود در آینده نزدیک با وزیر ورزش در خصوص مشکلات مالی باشگاه استقلال دیدار خواهد داشت گفت: هنوز چیزی در این خصوص قطعی نشده است.

گفته می شود مطالبات باشگاه استقلال تهران از سازمان لیگ رقمی حدود چهار میلیارد تومان است.

مدیرعامل استقلال تهران اخیرا درخصوص مطالبات این تیم از سازمان لیگ با مهدی تاج دیدارداشت که در این خصوص در گفت وگویی با سایت باشگاه استقلال گفت: جهت بحث های مالی وحقوقی استقلال در فصل جاری به دیدار تاج رفتم اما ظاهرا آنجا هم مشکلات مالی وجود دارد و به همین دلیل آقای تاج هیچ قولی برای حل مشکلات ما نداد.

وی اضافه کرد: ابتدای فصل اسپانسر 60 میلیاردی با سازمان لیگ قراردادی منعقد کرده است اما آنطور که تاج می گفت، شرکت موردنظربه تعهداتش عمل نکرده است و به همین دلیل پولی وجود ندارد. اگر اشتباه نکنیم، سال گذشته 16 میلیارد تومان بحث اسپانسرینگ سازمان لیگ بود که در این فصل به 60 میلیارد افزایش پیدا کرده است و ظاهراً دو میلیارد هم از درآمد سال جاری استقلال هم در آن فصل پرداخت شده است.

مدیرعامل باشگاه استقلال تهران اضافه کرد: مثل اینکه با آمدن من به فوتبال وضع سازمان لیگ هم خراب شده است. سال گذشته با وجود 16 میلیارد تومان، نه تنها سهم استقلال پرداخت شده بلکه دو میلیارد از فصل آینده هم پرداخت شده بود اما الان باوجود اینکه درآمد از 16 میلیارد به 60 میلیارد افزایش یافته، از درآمد فصل جاری ما مبلغ کمی پرداخت شده است. البته تاج زحمتش را می کشد و تلاشش را دارد اما کانون ایران نوین و صدا و سیما به تعهداتشان عمل نکرده اند و همین باعث شده که پولی به باشگاه پرداخت نشود و حقوق استقلال در این میان مغفول مانده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه