logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

در مهد علم و فرهنگ و هنر ایران زمین:

نخبگان فرهنگ و هنر اصفهان آموزش می بینند/ هنربنیان، عنوان زیبنده ایده های نخبگان

نخبگان فرهنگ و هنر اصفهان آموزش می بینند/ هنربنیان، عنوان زیبنده ایده های نخبگان
لازمه اتمام دوره ها که طی یکسال انجام می شود ارائه پایان نامه و ایده های تازه و بدیع برای شرکت کنندگان و گروه های متعدد است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صاحب نیوز، دوره و پودمان تخصصی تربیت نخبگان فرهنگ و هنر استان اصفهان با حضور برگزیدگان فرهنگی و هنری این استاد کلید خورد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,

مدیر مجموعه فرهنگی استاد محمود فرشچیان اصفهان در مراسم آغاز این دوره با اشاره به اهمیت علم و فرهنگ در دین مبین اسلام افزود: طبق آیه صریح قران خداوند انسان را به بهای این گوهرهای ناب اشرف مخلوقات قرار داد.
سید محمد قلمکاریان اظهار کرد: این مهم در اولین آیات نازل شده وحی بر سینه پیامبر اعظم بخوبی مشهود و مشخص است که خداوند از قلم یاد می کند و این اهمیت مطلب را می رساند و گوشزد می کند.
این مسوول با بیان اینکه موضوعات فرهنگی و هنری با هدف بازشناخت و احیای فرهنگ و تمدن ایرانی و اسلامی از ضروریات امروز ماست اضافه کرد: این دوره با همکاری حوزه ها و مدارس علمیه و همه دانشگاه های استان اعم از دولتی، علمی کاردبری، آزاد اسلامی و پیام نور اجرا می شود.
وی خاطر نشان کرد: این دوره ها در روزهای آخر هفته و هر کلاس در یک مزکز آموزش عالی مرکز استان در قالب گروه های هنری و فرهنگی ۱۰ نفره برگزار و تشکیل می شود.
این مسوول فرهنگی اصفهان تصریح کرد: نخبگان فرهنگ و هنر در خاتمه دوره مدرک دانشگاهی پودمانی علمی و کاربردی از وزارت علوم و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت می کنند.
قلمکاریان اظهار کرد: لازمه اتمام دوره ها که طی یکسال انجام می شود ارائه پایان نامه و ایده های تازه و بدیع برای شرکت کنندگان و گروه های متعدد است.
مدیر مجموعه فرهنگی استاد فرشچیان استان اصفهان گفت: این دوره ها با عنوان هنر بنیان طراحی شده و امیدواریم تلاش نخبگان مشارکت کننده دانشگاهی و حوزوی منجر به تولید ایده، اندیشه و تفکر نو باشند.
وی تصریح کرد: ارائه ایده ها به عنوان نمونه می تواند در قالب فیلم، نمایش نامه، اثر هنری و رسانه ای و سایر هنرهای شناخته شده باشد و منجر به تحول و نوآوری در حوزه هنر و فرهنگ شود.
قلمکاریان با بیان اینکه روز پنج شنبه دومین کارگاه این دوره با حضور دکتر رجبی دوانی با موضوع انقلاب اسلامی خواهد بود ابراز امیدواری کرد: در یکی از روزهای دوره تربیت نخبگان بتوانیم از محضر استاد فرشچیان در اصفهان نیز بهره مند شویم.

,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه