زاکانی در قم خبر داد:

دولت به دنبال توافق بد در مذاکرات هسته ای است/ 4 فرودین زمان جشن هسته ای دولت / رهبر انقلاب فرمودند بشار باید بماند

دولت به دنبال توافق بد در مذاکرات هسته ای است/ 4 فرودین زمان جشن هسته ای دولت / رهبر انقلاب فرمودند بشار باید بماند
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان این که یک عده در کشور می خواهند دست آمریکا را بگیرند،گفت: متاسفانه دولت به دنبال توافق بد در مذاکرات هسته ای است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از قم فردا، علیرضا زاکانی در پنجمین شب جشن بزرگ انقلاب در مسجد چهار مردان قم، ضمن گرامیداشت ایام دهه فجر، اظهار داشت:انقلاب اسلامی ایران استمرار نهضت عاشورا است که به لطف الهی و رهبری امام خمینی (ره) شکل گرفت و با هدایتگری و رهنمود های رهبر گرانقدر انقلاب امروز در اوج قدرت قرار دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قم فردا, قم فردا,  علیرضا زاکانی در پنجمین شب جشن بزرگ انقلاب در مسجد چهار مردان قم، ضمن گرامیداشت ایام دهه فجر، اظهار داشت:انقلاب اسلامی ایران استمرار نهضت عاشورا است که به لطف الهی و رهبری امام خمینی (ره) شکل گرفت و با هدایتگری و رهنمود های رهبر گرانقدر انقلاب امروز در اوج قدرت قرار دارد.,

وی با ارزشمند خواندن انقلاب اسلامی ایران، ادامه داد:اکنون شاهد هستیم که این نظام اسلامی تحول اساسی در دنیا ایجاد کرده و آثار آن روز به روز بیشتر نمایان می شود.

, وی با ارزشمند خواندن انقلاب اسلامی ایران، ادامه داد:اکنون شاهد هستیم که این نظام اسلامی تحول اساسی در دنیا ایجاد کرده و آثار آن روز به روز بیشتر نمایان می شود.,

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به فراز و فرود های نظام در 36 سال گذشته، گفت: در طول 36 سال هر جایی که از ولایت فقیه و اصول اساسی نظام دوری کردیم، آسیب دیدیم.

, نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به فراز و فرود های نظام در 36 سال گذشته، گفت: در طول 36 سال هر جایی که از ولایت فقیه و اصول اساسی نظام دوری کردیم، آسیب دیدیم.,

وی با اشاره به جایگاه کنونی کشورمان در منطقه و دنیا، تاکید کرد:شرایط منطقه و جهان و نفوذ انقلاب اسلامی ایران در دنیا، نوید یک آینده درخشان را برای ملت و نظام جمهوری اسلامی ایران می دهد.

, وی با اشاره به جایگاه کنونی کشورمان در منطقه و دنیا، تاکید کرد:شرایط منطقه و جهان و نفوذ انقلاب اسلامی ایران در دنیا، نوید یک آینده درخشان را برای ملت و نظام جمهوری اسلامی ایران می دهد.,

زاکانی در ادامه به توطئه ها و دسیسه های آمریکا در خاورمیانه اشاره کرد و ابراز داشت: در سال 85 بعد از شکست استکبار جهانی در پروژه خاورمیانه بزرگ خود توسط خانم رایس وزیر وقت امور خارجه آمریکا به صورت آشکار از هدف کشورش برای  تغییر در 4 کشور ایران، عراق، لبنان و سوریه سخن گفت.

, زاکانی در ادامه به توطئه ها و دسیسه های آمریکا در خاورمیانه اشاره کرد و ابراز داشت: در سال 85 بعد از شکست استکبار جهانی در پروژه خاورمیانه بزرگ خود توسط خانم رایس وزیر وقت امور خارجه آمریکا به صورت آشکار از هدف کشورش برای  تغییر در 4 کشور ایران، عراق، لبنان و سوریه سخن گفت.,

وی ادامه داد: آمریکا نه تنها در این هدف خود ناکام ماند بلکه اگر در سال 1385 اسرائیل به بهانه کشته شدن 2 اسرائیلی به لبنان حمله می کرد اما امروز عاجزانه خواهش می کند که حزب الله آتش بس را بپذیرد.

, وی ادامه داد: آمریکا نه تنها در این هدف خود ناکام ماند بلکه اگر در سال 1385 اسرائیل به بهانه کشته شدن 2 اسرائیلی به لبنان حمله می کرد اما امروز عاجزانه خواهش می کند که حزب الله آتش بس را بپذیرد.,

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی همچنین به وضعیت با ثبات و موفقیت های امروز سوریه اشاره کرد و تصریح کرد: وقتی که 3 سال پیش نا آرامی ها در سوریه آغاز شد، ابتدا ایران و روسیه از بشار اسد حمایت کردند اما در ادامه و با طولانی شدن درگیری ها روسیه با ارسال پیام به کشورمان گفت که با آمریکا بر سر رفتن بشار اسد توافق کردیم.

, نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی همچنین به وضعیت با ثبات و موفقیت های امروز سوریه اشاره کرد و تصریح کرد: وقتی که 3 سال پیش نا آرامی ها در سوریه آغاز شد، ابتدا ایران و روسیه از بشار اسد حمایت کردند اما در ادامه و با طولانی شدن درگیری ها روسیه با ارسال پیام به کشورمان گفت که با آمریکا بر سر رفتن بشار اسد توافق کردیم.,

وی ادامه داد: در آن مقطع حساس رهبر معظم انقلاب فرمودند باید بشار اسد بماند و هم اکنون هم شاهد هستیم خواست رهبر معظم انقلاب محقق شده است. 

, وی ادامه داد: در آن مقطع حساس رهبر معظم انقلاب فرمودند باید بشار اسد بماند و هم اکنون هم شاهد هستیم خواست رهبر معظم انقلاب محقق شده است. ,

 زاکانی ضمن انتقاد از مواضع سست وزارت امورخارجه، تصریح کرد: امروز به برکت انقلاب اسلامی ایران، بعد از حمله غافلگیرکننده حزب الله به نیروهای رژیم صهیونیستی در مزارع شبعا، وزارت امورخارجه رژیم صهیونیستی از طریق نمایندگان سازمان ملل در لبنان از ایران می خواهد که آتش بس را قبول کند.

,  زاکانی ضمن انتقاد از مواضع سست وزارت امورخارجه، تصریح کرد: امروز به برکت انقلاب اسلامی ایران، بعد از حمله غافلگیرکننده حزب الله به نیروهای رژیم صهیونیستی در مزارع شبعا، وزارت امورخارجه رژیم صهیونیستی از طریق نمایندگان سازمان ملل در لبنان از ایران می خواهد که آتش بس را قبول کند.,

وی افزود: در حالی که بروجردی رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس این در خواست را تایید می کند اما در این میان سخنگوی وزارت امورخارجه آن را تکذیب می کند و زمانی که ما علت را جویا می شویم، می گویند وزیر امورخارجه معتقد است در این شرایط حساس نباید این موضوع اعلام شود.

, وی افزود: در حالی که بروجردی رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس این در خواست را تایید می کند اما در این میان سخنگوی وزارت امورخارجه آن را تکذیب می کند و زمانی که ما علت را جویا می شویم، می گویند وزیر امورخارجه معتقد است در این شرایط حساس نباید این موضوع اعلام شود.,

زاکانی با انتقاد از عملکرد دولت در برابر آمریکا، بیان داشت:  آمریکا امروز محتاج تر از هر روزی است ، حال سوال می کنیم چرا در برابر این کشور واداده عمل می کنید، پاسخی در نمی آید، می گوییم چرا از فرصت های به وجود آمده در کشورهای چین و روسیه استفاده نمی کنید، اما باز هم جوابی نمی شنویم.

, زاکانی با انتقاد از عملکرد دولت در برابر آمریکا، بیان داشت:  آمریکا امروز محتاج تر از هر روزی است ، حال سوال می کنیم چرا در برابر این کشور واداده عمل می کنید، پاسخی در نمی آید، می گوییم چرا از فرصت های به وجود آمده در کشورهای چین و روسیه استفاده نمی کنید، اما باز هم جوابی نمی شنویم.,

وی با بیان این که یک عده در کشور می خواهند دست آمریکا را بگیرند، ادامه داد:  در کمیسیون امنیت ملی بحث می شود که دولت چه میزان نفت را  در اختیار مجموعه های غیر دولتی قرار دهد که سقف صادرات بیشتر شود ، در جواب می گویند آمریکا به ما اجازه فروش بیشتر از یک میلیون بشکه را نداده است.

, وی با بیان این که یک عده در کشور می خواهند دست آمریکا را بگیرند، ادامه داد:  در کمیسیون امنیت ملی بحث می شود که دولت چه میزان نفت را  در اختیار مجموعه های غیر دولتی قرار دهد که سقف صادرات بیشتر شود ، در جواب می گویند آمریکا به ما اجازه فروش بیشتر از یک میلیون بشکه را نداده است.,

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی موضع گیری ضعیف دولت در مذاکرات هسته ای را مورد توجه قرار داد و گفت: در طی یک سال گذشته ما بارها شاهد این بودیم که دولت عملکرد خوب و قوی در مذاکرات نداشته به عنوان مثال یک زمانی موجی در داخل کشور راه انداختند مبنی بر این که هر توفقی بهتر از عدم توافق است در حالی که اوباما و کری تصریح کردند عدم توافق بهتر از یک توافق بد است.

, نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی موضع گیری ضعیف دولت در مذاکرات هسته ای را مورد توجه قرار داد و گفت: در طی یک سال گذشته ما بارها شاهد این بودیم که دولت عملکرد خوب و قوی در مذاکرات نداشته به عنوان مثال یک زمانی موجی در داخل کشور راه انداختند مبنی بر این که هر توفقی بهتر از عدم توافق است در حالی که اوباما و کری تصریح کردند عدم توافق بهتر از یک توافق بد است.,

وی ادامه داد: این گستاخی آن ها در حالی صورت می گیرد که ما در مذاکرات، داشته و توانایی های خود را عرضه می کنیم اما برد را به طرف مقابل می دهیم.

, وی ادامه داد: این گستاخی آن ها در حالی صورت می گیرد که ما در مذاکرات، داشته و توانایی های خود را عرضه می کنیم اما برد را به طرف مقابل می دهیم.,

 زاکانی افزود: اخیرا آمدند و گفتند که ما هیچ راهی نداریم جز این که توافق بد را انجام دهیم چون آمریکا که از اصول خودش کوتاه نمی آید ما باید کوتاه بیاییم.

,  زاکانی افزود: اخیرا آمدند و گفتند که ما هیچ راهی نداریم جز این که توافق بد را انجام دهیم چون آمریکا که از اصول خودش کوتاه نمی آید ما باید کوتاه بیاییم.,

وی با بیان این که دولت قصد دارد ، 4 فرودین جشن هسته ای بگیرد، گفت:سوال ما این است چرا موضوع هسته ای را به برد و باخت انتخاباتی وصل می کنید و چرا حقایق را برای ملت روشن نمی کنید؟

, وی با بیان این که دولت قصد دارد ، 4 فرودین جشن هسته ای بگیرد، گفت:سوال ما این است چرا موضوع هسته ای را به برد و باخت انتخاباتی وصل می کنید و چرا حقایق را برای ملت روشن نمی کنید؟,

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوالی در خصوص پرونده های فساد در کشور، تاکید کرد:در روزهای اخیر ما شاهد به نتیجه رسیدن پرونده اقای رحیمی بودیم اما برای همه ما روشن است که وزن پرونده رحیمی قابل مقایسه با پرونده مهدی هاشمی نیست.

, نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوالی در خصوص پرونده های فساد در کشور، تاکید کرد:در روزهای اخیر ما شاهد به نتیجه رسیدن پرونده اقای رحیمی بودیم اما برای همه ما روشن است که وزن پرونده رحیمی قابل مقایسه با پرونده مهدی هاشمی نیست.,

وی ادامه داد: استات اویل، کرسنت، توتال و تمام فساد های زنجیره ای نفتی و گازی در دوران اول وزارت آقای زنگنه از سال 1376 تا 1384 توسط مهدی هاشمی و دو نفر دیگر صورت گرفته است، که امیدواریم در بررسی پرونده وی مورد توجه قرار گیرد. 

, وی ادامه داد: استات اویل، کرسنت، توتال و تمام فساد های زنجیره ای نفتی و گازی در دوران اول وزارت آقای زنگنه از سال 1376 تا 1384 توسط مهدی هاشمی و دو نفر دیگر صورت گرفته است، که امیدواریم در بررسی پرونده وی مورد توجه قرار گیرد. ,

 

,

انتهای پیام/ف

, انتهای پیام/ف]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه