اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

انتشار تصاویر تصادف گوهر خیراندیش

انتشار تصاویر تصادف گوهر خیراندیش
بهروز افخمی پشت فرمان نشسته است، مهدی فخیم‌زاده روی صندلی جلو و گوهر خیراندیش در صندلی عقب دیالوگ می‌گویند، ماشینی از روبرو نزدیک می‌شود، چشمان متعجبِ فخیم‌زاده «شاخ به شاخ» شدن دو ماشین را تعقیب می‌کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانابه نقل از ایسنا، بر اساس ویدئویی که اخیرا روی آنتن تلویزیون رفت، هنگام فیلمبرداری صحنه داخل اتومبیل، بهروز افخمی (کارگردان) راننده است و مهدی فخیم‌زاده (بازیگر) روی صندلی جلو نشسته و کمربند ایمنی دارد. صدای گوهر خیراندیش هم شنیده می‌شود که دیالوگ می‌گوید. او روی صندلی عقب نشسته و قرار است در فیلم طوری نمایش داده شود که انگار راننده اوست. صدابردار هم زیر صندلی عقب ماشین خوابیده است.

فخیم‌زاده دیالوگ‌هایش را می‌گوید: «تندتر برو، سبقت بگیر». راننده (افخمی)، ماشین نیسان کناری را رد می‌کند، چهره فخیم‌زاده توی هم می‌رود: «ماشین، ا ِا ِا ِاِ ...» و دو اتومبیل «شاخ به شاخ» تصادف می‌کنند.

فخیم‌زاده و افخمی به دلیل بستن کمربند ایمنی آسیب نمی‌بینند اما خیراندیش که گویا خیلی راحت و بدون بستن کمربند روی صندلی عقب نشسته، در صحنه تصادف به جلو پرت می‌شود و سر و کتفش آسیب می‌بیند. در راه بیمارستان هم گویا مهره‌های کمرش جابه‌جا می‌شود.

گوهر خیراندیش پس از بستری شدن در بیمارستان، عمل شده و این روز‌ها در حال ریکاوری و فیزیوتراپی است. سیدجمال ساداتیان، تهیه‌کننده «آذر، شهدخت، پرویز و دیگران»، در گفت‌وگو با ایسنا در این‌باره گفت: این بازیگر سینما که هم‌اکنون در منزل به سر می‌برد، احتمالا از آخر هفته جلوی دوربین می‌رود. قرار بود ایشان در دو نقش حضور داشته باشند که با انتخاب بهروز افخمی (کارگردان فیلم) شهین تسلیمی جایگزین یکی از نقش‌هایشان شده است.

تصاویر زیر برای نخستین بار از گوهر خیراندیش پس از سانحه فیلم «آذر، شهدخت، پرویز و دیگران» منتشر می‌شود. همچنین عکس‌هایی از مهدی فخیم‌زاده در داخل اتومبیل و هنگام تصادف که شب گذشته در «هفت» نمایش داده شد، نیز قابل مشاهده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتشار اولین عکس از گوهر خیراندیش در تصادف
, انتشار اولین عکس از گوهر خیراندیش در تصادف,
قبل از تصادف «آذر، شهدخت، پرویز و دیگران»

انتشار اولین عکس از گوهر خیراندیش در تصادف
انتشار اولین عکس از گوهر خیراندیش در تصادف
لحظه تصادف «آذر، شهدخت، پرویز و دیگران»

انتشار اولین عکس از گوهر خیراندیش در تصادف
آسیب‌دیدگی گوهر خیراندیش در «آذر، شهدخت، پرویز و دیگران»
,
قبل از تصادف «آذر، شهدخت، پرویز و دیگران»
, قبل از تصادف «آذر، شهدخت، پرویز و دیگران»,
, انتشار اولین عکس از گوهر خیراندیش در تصادف,
, انتشار اولین عکس از گوهر خیراندیش در تصادف,
,
لحظه تصادف «آذر، شهدخت، پرویز و دیگران»
, لحظه تصادف «آذر، شهدخت، پرویز و دیگران»,
, انتشار اولین عکس از گوهر خیراندیش در تصادف,
,
آسیب‌دیدگی گوهر خیراندیش در «آذر، شهدخت، پرویز و دیگران»
, آسیب‌دیدگی گوهر خیراندیش در «آذر، شهدخت، پرویز و دیگران»,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه