logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

سبکی جدید برای داوری جشنواره فیلم فجر

سبکی جدید برای داوری جشنواره فیلم فجر
حال با توجه به این فضا پیشنهاد می شود با عنایت به فراهم شدن ابزارهای جدید برای همفکری و هم اندیشی و شاید داوری، علاقه مندان به هنر و سینما در گستره ای فراتر حلقه داوری تشکیل داده و به قضاوت بنشینند. فرصت نقدهای دلسوزانه برای بهبود حال خراب سینما را از دست ندهیم و دست در دست هم دهیم تا شاید اندکی از این ملال کم شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از جهان، حکایت فجر و جشنواره امسال هم روایت تقارن زمانی جشنوراه فیلم با دهه مبارک فجر، یعنی سالگرد پیروزی انقلاب است که بار دیگر تکررا شد.

حکایتی که می توانست سال به سال به یمن این هم زمانی حکایت انقلابی تر شدن سینمای ایران باشد، اما امسال با توجه به عدم برگزاری جشنواره آثار تلوزیونی یعنی "جشنواره جام جم"، جشنواره فجر بیشتر دیده و با حضور مدیران سینما در تلوزیون پوشش رسانه ای خوبی هم به این رخداد فرهنگی داده شد.

همت برگزار کنندگان جشنواره امسال بر کمتر کردن حاشیه ها و رعایت ضوابط، اقدام شایسته ای بود. کار دشواری که این بار هزینه آن را شاید بجای مخاطب سینما، مدیران سینما بپردازند و این تغییر شاید مایه تحولی هم در آینده باشد.

حضور جوان ترها و کنار گذاشتن تعارفات تحمیلی خانه سینما راه را اندکی باز کرده که جوانه ها بر تنه ی پوسیده سینما دیده شوند و این یعنی امید.

حال با توجه به این فضا پیشنهاد می شود با عنایت به فراهم شدن ابزارهای جدید برای همفکری و هم اندیشی و شاید داوری، علاقه مندان به هنر و سینما در گستره ای فراتر، حلقه داوری تشکیل داده و به قضاوت بنشینند. فرصت نقدهای دلسوزانه برای بهبود حال خراب سینما را از دست ندهیم و دست در دست هم دهیم تا شاید اندکی از این ملال کم شود.

به نظر می رسد اگر اهالی رسانه های مجازی کمی از گزارش نویسی و عکس های تکراری دست بکشند یا حداقل جایی برای نقادی باز کنند و مدیران ارشادی هم صبر و تحملشان را بالا ببرند، این زمستان بهار خواهد داشت.

شاید بهتر باشد منتقدین هم فقط به تلخی های این حکایت نپردازند و با چشم باز جوانه ها را ببیند و از نورسته های فرهنگ حمایت کنند و آثار سینمای ایران را به یکباره کنار نهند. در میان آثار امسال حال و هوای جدیدی هم هست که باید به آن فضای بروز و ظهور داد؛ شاید با همت تقدیر منتقدین امکان رشد جوان ترها در سایه حفظ حرمت بزرگتر ها فراهم گردد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه