logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

ماندگاری انقلاب اسلامی به برکت اسلام خواهی و عزت طلبی مردم است/ بختیاری ها وفادارترین اقوام به نظام و انقلابند

ماندگاری انقلاب اسلامی به برکت اسلام خواهی و عزت طلبی مردم است/ بختیاری ها وفادارترین اقوام به نظام و انقلابند
دوران عشایر و بختیاری ها بسیار پر فراز و نشیب بوده است و این قوم غیور هیچ گاه دست بیعت به ظالم نداده و این خصیصه بختیاری ها، کشور رادر برخی زمان ها از استبداد نجات داده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  بام ایران خبر، حجت الاسلام و المسلمین نکونام صبح امروز در سالروز دیدار تاریخی عشایر و بختیاری های چهارمحال و بختیاری با امام خمینی (قدس) در جمع این اقوام گفت: تحریم یکی از هزارن سنگی است که دشمنان پیش پای انقلاب انداخته اند و اقوام و قبایل ایران اسلامی به عنوان اقشاری قانع، صبور و ذلت گریز در مقابل این توطئه ها هیچ گاه کوتاه نیامده و ایستادگی می کنند.

وی افزود: بختیاری ها در طول تاریخ و بویژه در دوران شکل گیری انقلاب اسلامی ثابت کردند که اگز نخست وزیری از جنس خود در راس حکومت در خلاف مبانی اسلام حرکت کند در مقابل آن می ایستند و برای آرمان های اسلام از جان خود خطر نمی کنند.

امام جمعه شهرکرد، ظلم ستیزی را یکی از خصایص ویژه بختیاری ها عنوان کرد و گفت: دوران عشایر و بختیاری ها بسیار پر فراز و نشیب بوده است و این قوم غیور هیچ گاه دست بیعت به ظالم نداده و این خصیصه بختیاری ها، کشور رادر برخی زمان ها از استبداد نجات داده است.

وی با اشاره به 21بهمن 57 و شکستن حکومت نظامی توسط مردم با فرمان امام راحل(ره) گفت: در همین روز بود که جمعی از بختیاری های مقاوم با تجمع در تهران و حضور در دانشگاه تهران انزجار خود را از طاغوتیان اعلام داشتند.

نکونام افزود: مردمی که ظرفیت نداشته باشند، خداوند به آنان انقلاب عطا نمی کند و این امر در دفاع مقدس هم نمود بارزی به خود گرفت و هشت سال مردانه با سران متحد دنیا ایستادگی نموده و کشور را از توطئه های متعدد نجات دادند و این نعمت بزرگ انقلاب است که برای همیشه تا ظهور صاحب عصر ماندگار خواهد ماند.


انتهای پیام/ش
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بام ایران خبر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه