اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

حکم دادگاه انگلیسی به تحریم نفتکش ایران

حکم دادگاه انگلیسی به تحریم نفتکش ایران
دادگاهی در انگلیس تلاش شرکت ملی نفتکش ایران برای جلوگیری از تحریم دوباره این شرکت توسط اتحادیه اروپا را ناکام گذاشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،‌ با حکمی که دادگاهی در لندن صادر کرده است تلاش حقوقی شرکت ملی نفتکش ایران برای متوقف کردن وضع دوباره تحریم های اتحادیه اروپا علیه این شرکت با شکست مواجه شده است.

نیکولاس گرین قاضی دادگاه عالی انگلیس گفت دولت های اروپایی حق دارند شرکت ملی نفتکش ایران را دوباره و بلافاصله در فهرست شرکت ها و افراد تحت تحریم قرار دهند.

به گزارش رویترز، شرکت ملی نفتکش ایران از سال 2012 تحت تحریم های اتحادیه اروپا قرار داشت اما در جولای سال گذشته دادگاهی در اروپا حکم داد هیچ زمینه ای برای نگه داشتن این شرکت در لیست تحریم های ایران وجود ندارد. این شرکت در ماه اکتبر اعلام کرد تحریم های اروپا علیه آن لغو شده است.

در عین حال شرکت مزبور همچنان در لیست تحریم آمریکا قرار دارد.

در شرایطی که اتحادیه اروپا تصمیم گرفته است شرکت ملی نفتکش ایران را دوباره در فهرست تحریم های خود قرار دهد این شرکت به دادگاه عالی لندن رجوع کرد و خواستار صدور حکمی فوری شد که دولت انگلیس را مجبور کند این تصمیم اتحادیه اروپا را وتو کند.

دادگاه مزبور درخواست شرکت ملی نفتکش ایران را رد کرده است. وکلای دولت انگلیس در مخالفت خود با درخواست شرکت ملی نفتکش ایران گفتند وتوی انگلیس بر تصمیم اتحادیه اروپا بر اعتبار انگلیس در مسئله هسته ای ضربه وارد می آورد.

بنا به ادعای این افراد وتوی انگلیس شانس حل و فصل مسالمت آمیز مسئله هسته ای ایران را کاهش می دهد زیرا ایرانی ها را به این نتیجه می رساند که نیازی به مذاکره جدی با غرب برای لغو تحریم ها نخواهند داشت.

قاضی این پرونده در عین حال گفت وکلای شرکت ملی نفتکش ایران استدلالاتی ارائه دادند که اگرچه تمام کننده نبودند اما نمی توان از آن ها چشم پوشی کرد. البته این استدلالات باید توسط دادگاه عمومی لوکزامبورگ دومین دادگاه عالی در اتحادیه اروپا مورد توجه قرار گیرد. این دادگاه سال گذشته تحریم ها را علیه شرکت ملی نفتکش لغو کرد.

این قاضی همچنین گفت حکم دادگاه برای مجبور کردن دولت انگلیس به وتوی تحریم شرکت ملی نفتکش باعث بروز مشکلات محسوسی در سیاستگذاری ها در قبال رژیم تحریم ها می شود.

قراردادن دوباره شرکت ملی نفتکش در لیست تحریم های اروپا نقض توافق موقت هسته ای است و این اقدام در اوج مذاکرات به حل و فصل مسئله هسته ای ایران از طریق مذاکرات ضربه خواهد زد که طرف غربی باید متوجه این مسئله باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه