logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

یوم الله 22 بهمن روز تجدید میثاق با آرمان های انقلاب اسلامی است

یوم الله 22 بهمن روز تجدید میثاق با آرمان های انقلاب اسلامی است
مردم با حضور گسترده در راهپیمایی 22 بهمن نقشه های دشمن را برملا خواهند کرد و با حضور میلیونی خود به استکبار نشان خواهند داد که تا جان در بدن دارند از این نظام دفاع خواهند کرد و هیچگاه زیر بار حرف زور نخواهند رفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح الوند، در این اطلاعیه آمده است:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح الوند,

اینک در آستانه سی و ششمین سالگرد پیروزی غرورآفرین و شکوهمند انقلاب اسلامی ایران و در طلیعه آفتاب سی و هفتمین بهار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی، مردم استان همدان همگام و هم صدا با ملت شجاع و رشید ایران اسلامی با اراده های پولادین و عزمی راسخ، استوار و پابرجا در صفوف متحد و یکپارچه، لبیک گویان به ندای رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت اله خامنه ای در راهپمایی عظیم یوم الله 22 بهمن با آرمان های والای امام راحل عظیم الشان و انقلاب اسلامی تجدید میثاق کرده و راه شهدا و امام شهیدان را ادامه می دهند.

,

بر اساس این اطلاعیه مردم قهرمان استان همدان با حضور در راهپیمایی 22 بهمن نقشه هاس شوم دشمنان قسم خورده انقلاب را نقش بر آب کرده و در ادامه راه پر فراز و نشیب انقلاب که پیروزی حتمی است لحظه ای دست از تلاش و مقاومت بر نمی دارد و تا آخرین قطره خون خود از دستاوردهای ارزشمند انقلاب دفاع خواهد کرد.

,

این اطلاعیه می افزاید: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان همدان از تمامی اقشار و آحاد مختلف مردم وفادار به انقلاب اسلامی به ویژه خانواده های معظم شهدا و ایثارگران، جانبازان، آزادگان، بازاریان و اصناف، کارگران و کارمندان، روحانیون، دانش آموزان و دانشجویان، اقلیت های محترم دینی و دیگر قشرها به حضوری پرشور، فعال و آگاهانه در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن که راس ساعت 9:30 صبح روز چهارشنبه 22 بهمن در میدان امام برگزار می شود دعوت می کند.

,

در این اطلاعیه آمده که راهپیمایی حماسی و دشمن شکن 22 بهمن راس ساعت 10 صبح روز چهارشنبه در تمامی شهرستان ها و بخش های استان همدان برگزار خواهد شد.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه