logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

کم توجهی روزنامه ارگان دولت به خروش ضد استکباری ملت

کم توجهی روزنامه ارگان دولت به خروش ضد استکباری ملت
روزنامه ایران، ارگان رسانه مکتوب دولت ، امروز در تیترهای صفحه اول خود، کمترین توجهی به حماسه بی نظیر ایرانیان در راهپیمایی 13 آبان ماه امسال داشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از  پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، گرچه صفحه نخست روزنامه های کثیرالانتشار امروز کشور ، تا حدود زیادی به راهپیمایی باشکوه و کم سابقه دیروز ملت در اقصی نقاط کشور توجه لازم را داشتند اما متاسفانه روزنامه ایران که ارگان رسانه ای دولت به شمار می رود و از بودجه بیت المال نظام اسلامی ارتزاق می کند، در چینش اخبار خود در صفحه نخست که علی القاعده حاکی از نوع سیاست گزاری خبری یک روزنامه است، کم ترین توجه ممکن را به حماسه بزرگ 13 آبان 92 انجام داده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, پایگاه خبری تحلیلی قم فردا,

این روزنامه تنها در تیتر بسیار کوچکی آن هم در گوشه صفحه این گونه به خیزش بزرگ ضد آمریکایی مردم ایران واکنش نشان داده بود:" راهپیمایان 13 آبان: مذاکره در چارچوب «نرمش قهرمانانه» دنبال شود"
این در حالی است که تیتر یک این روزنامه به گفتگو با مدیران ایران خودرو و سایپا تعلق داشت که بعد از مدت ها جنجال بالاخره تثبیت قیمت را پذیرفته بودند!
همچنین تیتر دوم و یا به تعبیری سوم این روزنامه به همراه عکسی بزرگ از هیئت دولت به سخنان رییس جمهور اختصاص یافته بود که در پی تشدید انتقادات چند وقت اخیر از دستگاه دیپلماسی ، این گونه در روزنامه ایران انعکاس یافته بود:" روحانی به مخالفان: از رهبری تبعیت کنید" 
حداقل انتظاری که از روزنامه رسمی دولت می رفت این بود که اگر به اندازه روزنامه هایی چون کیهان ، رسالت و یا جمهوری اسلامی، راهپیمایی یوم الله 13 آبان را به تیتر یک و اصلی خود تبدیل نکرده بود، دست کم به عنوان تیتر دوم یا سوم آن را مهم جلوه می داد و یا این که عکسی ولو کوچک از آن در صفحه نخست خود استفاده می کرد، به ویژه آن که حماسه تاریخی روز دوشنبه به طور ویژه و خاص مورد توجه رسانه های بیگانه حتی معارض قرار گرفته بود.

,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه