به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از "سپاس"، اصغر حصیری، مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر توسط وزیر عزل شد. اصغر حصیری در 16 دیماه سال 92 به این سمت انتخاب شده بود. گفتنی است، کرمی معاون اداری و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش استان به عنوان جایگزین حصیری و سرپرست فعلی این اداره کل معرفی شده است. هنوز دلیل عزل حصیری بیان نشده است. شنیده ها حاکی از آن است که اصغرحصیری به سمت مشاوراقتصادی معاون وزیرآموزش وپرورش منصوب شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از "سپاس"، اصغر حصیری، مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر توسط وزیر عزل شد. اصغر حصیری در 16 دیماه سال 92 به این سمت انتخاب شده بود. گفتنی است، کرمی معاون اداری و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش استان به عنوان جایگزین حصیری و سرپرست فعلی این اداره کل معرفی شده است. هنوز دلیل عزل حصیری بیان نشده است. شنیده ها حاکی از آن است که اصغرحصیری به سمت مشاوراقتصادی معاون وزیرآموزش وپرورش منصوب شده است., "سپاس"، , اصغر حصیری در 16 دیماه سال 92 به این سمت انتخاب شده بود.,مدیریت اصغر حصیری بر اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر به پایان رسید با توجه به خبر عزل اصغر حصیری پایگاه اطلاع رسانی سپاس تصمیم گرفت تا دفترچه مدیریت حصیری را ورق بزند.
مدیریت اصغر حصیری بر اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر به پایان رسید با توجه به خبر عزل اصغر حصیری پایگاه اطلاع رسانی سپاس تصمیم گرفت تا دفترچه مدیریت حصیری را ورق بزند.
, مدیریت اصغر حصیری بر اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر به پایان رسید با توجه به خبر عزل اصغر حصیری پایگاه اطلاع رسانی سپاس تصمیم گرفت تا دفترچه مدیریت حصیری را ورق بزند., .,اختلاف بین استاندار و مدیرکل
, اختلاف بین استاندار و مدیرکل , اختلاف بین استاندار و مدیرکل ,یکی از حاشیه سازی حصیری پس از نشستن بر مسند مدیرکل درگیری با استاندار بود که باعث شد تنها پس از گذشت دو ماه از انتصاب وی، دامنه این بحث ها به رسانه ی ملی نیز برسد. درگیری هایی که پس از مدتی نشان داد نه بر سر توانایی یا شایستگی، بلکه فقط به دلیل لج و لجبازی دو مقام استانی بوده که در پایان هیچ سودی عاید مردم نکرد. و امروز گمان زده می شود که اختلافات وی با استاندار و همچنین عملکرد حصیری باعث برکناری این مدیرکل شده است.اختلافاتی که از انتصاب حسین بستانی به عنوان مدیر آموزش و پرورش شهرستان دیلم آغاز شد و سریال عزل شدن و نصب شدن مدیر جدید دیلمی به مانند بازی مار و پله بود! ادامه پیدا کرد.
, یکی از حاشیه سازی حصیری پس از نشستن بر مسند مدیرکل درگیری با استاندار بود که باعث شد تنها پس از گذشت دو ماه از انتصاب وی، دامنه این بحث ها به رسانه ی ملی نیز برسد. درگیری هایی که پس از مدتی نشان داد نه بر سر توانایی یا شایستگی، بلکه فقط به دلیل لج و لجبازی دو مقام استانی بوده که در پایان هیچ سودی عاید مردم نکرد. و امروز گمان زده می شود که اختلافات وی با استاندار و همچنین عملکرد حصیری باعث برکناری این مدیرکل شده است.اختلافاتی که از انتصاب حسین بستانی به عنوان مدیر آموزش و پرورش شهرستان دیلم آغاز شد و سریال عزل شدن و نصب شدن مدیر جدید دیلمی به مانند بازی مار و پله بود! ادامه پیدا کرد.,جابجایی های بی حساب و کتاب مدیران
, جابجایی های بی حساب و کتاب مدیران, جابجایی های بی حساب و کتاب مدیران,خلاقیت حصیری زمانی گل کرد که با وجود 300 فرهنگی و معلم در سعدآباد مدیریت آموزش و پرورش را به فردی غیر فرهنگی سپرد انتصابی که بدون اطلاع قبلی و بدون این که جلسه تودیع و معارفه ای در خور شان برگزار کنند و بدون حضور آقای مدیر کل انجام گرفته بود.به نظر می رسد یکی از عوامل ضعف عملکرد اصغر حصیری جابجایی بی حساب و کتاب مدیران بدون وقت دادن به آنان بود.
, خلاقیت حصیری زمانی گل کرد که با وجود 300 فرهنگی و معلم در سعدآباد مدیریت آموزش و پرورش را به فردی غیر فرهنگی سپرد انتصابی که بدون اطلاع قبلی و بدون این که جلسه تودیع و معارفه ای در خور شان برگزار کنند و بدون حضور آقای مدیر کل انجام گرفته بود.به نظر می رسد یکی از عوامل ضعف عملکرد اصغر حصیری جابجایی بی حساب و کتاب مدیران بدون وقت دادن به آنان بود. ,حصیری در طول مدیریت خود نشان داد هر گاه که مجال برای کش و قوس های رسانه ای و سیاسی باشد پایه ثابت آن خواهد بود. به همین ترتیب یکی از افرادی که برای درگیری رسانه ای برگزید خلیل رضایی مدیرکل پیشین آموزش و پرورش استان بوشهر بود که باعث واکنش رضایی و انتشار جوابیه توسط وی شد. پس از اظهار عبارت "ما میراث دار خرابه ای بودیم که 57 میلیارد تومان بدهی اداره کل و رتبه های آخر استان در کنکور از آن جمله بود" از سوی اصغر حصیری، مدیرکل پیشین بیانیه ای طولانی در رابطه با اقدامات و کارنامه خود در رسانه های استان منتشر کرد.
, حصیری در طول مدیریت خود نشان داد هر گاه که مجال برای کش و قوس های رسانه ای و سیاسی باشد پایه ثابت آن خواهد بود. به همین ترتیب یکی از افرادی که برای درگیری رسانه ای برگزید خلیل رضایی مدیرکل پیشین آموزش و پرورش استان بوشهر بود که باعث واکنش رضایی و انتشار جوابیه توسط وی شد. پس از اظهار عبارت "ما میراث دار خرابه ای بودیم که 57 میلیارد تومان بدهی اداره کل و رتبه های آخر استان در کنکور از آن جمله بود" از سوی اصغر حصیری، مدیرکل پیشین بیانیه ای طولانی در رابطه با اقدامات و کارنامه خود در رسانه های استان منتشر کرد.,تنبیه دانش آموزان گناوهای با لوله پولیکا
, تنبیه دانش آموزان گناوهای با لوله پولیکا, تنبیه دانش آموزان گناوهای با لوله پولیکا,دو مورد تنبیه بدنی در مدارس شهرستان گناوه در زمان مدیریت حصیری رخ داد که آخرین مورد آن تنبیه دانش آموزان یک کلاس در گناوه با لوله پولیکا بود که با رسانه ای شدن این خبر توسط پایگاه اطلاع رسانی سپاس، این خبر به سوژه ای ملی تبدیل شد و برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز به آن واکنش نشان دادند.
, دو مورد تنبیه بدنی در مدارس شهرستان گناوه در زمان مدیریت حصیری رخ داد که آخرین مورد آن تنبیه دانش آموزان یک کلاس در گناوه با لوله پولیکا بود که با رسانه ای شدن این خبر توسط پایگاه اطلاع رسانی سپاس، این خبر به سوژه ای ملی تبدیل شد و برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز به آن واکنش نشان دادند. ,دفتر ما به پایان رسید، حصیری به مقصد نرسید!
, دفتر ما به پایان رسید، حصیری به مقصد نرسید!, دفتر ما به پایان رسید، حصیری به مقصد نرسید!,با توجه به اتفاقات رخ داده در بیش از یک سال کارنامه اصغر حصیری صفحه های سیاه و سفیدی برای مدیرکل ترسیم شده است که قلم آن جز اصغر حصیری در دست فرد دیگری نبوده است و سرانجام اختلافات وی با استاندار و همچنین عملکرد حصیری باعث برکناری این مدیرکل شد.انتهای پیام/پ
, با توجه به اتفاقات رخ داده در بیش از یک سال کارنامه اصغر حصیری صفحه های سیاه و سفیدی برای مدیرکل ترسیم شده است که قلم آن جز اصغر حصیری در دست فرد دیگری نبوده است و سرانجام اختلافات وی با استاندار و همچنین عملکرد حصیری باعث برکناری این مدیرکل شد., انتهای پیام/پ, انتهای پیام/پ]
ارسال دیدگاه