logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

رئیس آتش نشانی زابل در گفتگو با اوشیدا:

کاهش 91 درصدی خسارات و سوانح نسبت به سال گذشته در زابل/نیاز به احداث و راه اندازی 2 ایستگاه در زابل داریم

کاهش 91 درصدی خسارات و سوانح نسبت به سال گذشته در زابل/نیاز به احداث و راه اندازی 2 ایستگاه در زابل داریم
رئیس اداره آتش نشانی زابل گفت: با بیان اینکه 91 درصد کاهش خسارت و سوانح در زابل داشتیم ،گفت: با ایجاد هماهنگی و فرهنگ سازی که در سطح شهر داشتیم امسال نسبت به سال گذشته 91 درصد کاهش خسارت و سوانح را داشتیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،فرهاد میرحدی رئیس اداره آتشنشانی شهرستان زابل در گفتگو با خبرنگار اوشیدا از سطح آمادگی نیروهای این اداره برای ارائه خدمات رسانی و مقابله با هرگونه حریق در مراسمات ویژه آخر سال علی الخصوص چهارشنبه سوری اظهار کرد: در زابل شش دستگاه ماشین سنگین و یک خودروی امداد و نجات داریم که کار سرویس دهی ماشین آلات انجام شده است و این آمادگی برای آخر سال وجود دارد.

میرحدی با بیان اینکه بیش از 70 نفر پرسنل عملیاتی و ستادی داریم ،گفت: در حال حاضر سه ایستگاه فعال داریم که دو ایستگاه در زابل و ایستگاه شماره 3 در زهک فعال است ،و نیاز به احداث و راه اندازی 2 ایستگاه دیگر در زابل داریم.

رئیس اداره آتش نشانی زابل افزود: در حال حاضر پیش بینی ایستگاه 4 را داریم تا اعتبارات لازم را برای راه اندازی آن جذب کنیم .

میرحدی با اشاره به اینکه با ارگانهای دیگر مثل هلال احمر و اورژانس همکاری دارند،افزود: در برخی از ماموریتها حتی از ارتش هم کمک گرفتیم و تعامل خوبی با این ارگانها داریم.

وی ادامه داد: در عملیاتهای حریقی که فوتی داشته باشیم ،نیروها ناراحت می شوند و تا کنون موردی پیش نیامده که از کنترل ما خارج شود.

رئیس اداره آتش نشانی زابل تصریح کرد: یکی از اقدامات این مجموعه فرهنگ سازی از طریق نصب بنر و آموزش دوره ای در مدارس ،مراکز بهداشتی و مراکز نظامی است و شهروندان آگاهی های لازم را پیدا می کنند.

وی با بیان اینکه 91 درصد کاهش خسارت و سوانح در زابل داشتیم ،گفت: با ایجاد هماهنگی و فرهنگ سازی که در سطح شهر داشتیم امسال نسبت به سال گذشته 91 درصد کاهش خسارت و سوانح را داشتیم.

میرحدی اظهار داشت: اینگونه اقدامات با مشارکت مردم انجام می شود و امسال هم توقع داریم مردم کمک کنند تا سال خوبی را آغاز کنیم.

این مسئول با اشاره به حوادث چهارشنبه سوری سال گذشته در زابل ادامه افزود: سال گذشته در خیابان شهید باقری حریقی داشتیم که خسارت آن بسیار کم بود و آمار آسیب دیدگان بسیار کاهش پیدا کرده بود و امسال هم این هماهنگی را پیش بینی می کنیم که این چند درصد را به صفر برسانیم.

وی ادامه داد: اطلاع رسانی به خانوادهها در خصوص خطرات وسایل آتش زا از جمله انواع ترقه بخصوص در هفته پایانی سال از طریق نصب بنر و ارسال پیامک به مدارس و هماهنگی با سایر ارگانها صورت خواهد گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه