logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

ستایش حجاب مجریان تلویزیون ایران

ستایش حجاب مجریان تلویزیون ایران
در جریان مذاکرات مربوط به قانون حجاب در رسانه‌های عربستان، نماینده مجلس این کشور حجاب مجریان زن شبکه‌های ایرانی را ستود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از واحد مرکزی خبر، بخش فارسی پایگاه اینترنتی شبکه العالم نوشت: مجلس شورای عربستان سعودی روز گذشته قانون رسانه های سمعی و بصری مبنی بر الزام همه مجریان زن شاغل در شبکه‌های سعودی به پوشیدن لباس‌های سنگین و پوشیده را تصویب کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عربستان سعودی,

 

,

احمد الزیلعی رئیس کمیته اطلاع رسانی مجلس در گفت وگو با روزنامه سعودی الحیات گفت: در صورت صدور این قانون توسط شورای وزیران، هیات اطلاع رسانی سمعی و تصویری بر همه مجری های زن شاغل در شبکه هایی که از عربستان پخش می شود، از جمله ام بی سی و روتانا که دارای است ودیو در عربستان هستند، احاطه و نظارت کامل خواهد داشت.

,

 

,

خانم دکتر لطیفه الشعلان عضو مجلس شورای عربستان هم درگفت وگو با الحیات، با ابراز تعجب از توجه این شورا به پوشش مجریان زن و نادیده گرفتن جزئیات مهم و حیاتی این قانون در پرتو چالش های رسانه ای بزرگ پیش روی عربستان (که خطرناکترین مورد آن اطلاع رسانی گروه داعش است) تاکید کرد: کل این سیستم ضعیف است و برخی اعضای آن فقط به موضوع پوشش زنان پرداخته و از سایر موارد غفلت کرده‌اند.

,

 

,

الحیات نوشت: در ادامه ابراهیم ابوعباه یکی از اعضای مجلس و از تهیه کنندگان پیش نویس این قانون، به منال رضوان دیپلمات سعودی به خاطر ظاهر شدن بدون حجاب در یک محفل بین‌المللی، حمله کرد و در عین حال به طور تلویحی حجاب مجری‌های زن ایرانی را ستود.

,

 

,

انتهای پیام/خ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه