logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  2. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  3. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  4. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  5. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  6. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  7. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  8. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  9. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  10. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  11. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  12. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  13. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  14. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  15. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  16. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  17. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  18. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  19. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  20. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!

بیانیه کمیته اقتصادی جمعیت ایثارگران:

دولت با حل مشکلات تولیدکنندگان و صادرکنندگان به پیروزی در جنگ تحمیلی اقتصادی کمک کند

دولت با حل مشکلات تولیدکنندگان و صادرکنندگان به پیروزی در جنگ تحمیلی اقتصادی کمک کند
کمیته اقتصادی جمعیت ایثارگران از مسوولان به ویژه دولتمردان درخواست کرد در حل مشکلات اقتصادی پیش از پیش بکوشند تا تولیدکنندگان و صادرکنندگان ایرانی از جنگ تحمیلی اقتصادی در مقابل ایران و انقلاب اسلامی، پیروز و سربلند خارج شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، کمیته اقتصادی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای با عنوان «به جای برگزاری همایش، به داد تولیدکنندگان و صادرکنندگان برسید» آورده است: حضور پرنشاط ملت در راهپیمایی بزرگ 22 بهمن امسال ، در پی فراخوان رهبر معظم انقلاب، پاسخ روشنی به همه بدخواهان نظام اسلامی بود و نشان داد ملت بزرگ ایران، گوش به فرمان رهبری ، آماده ضربه متقابل به دشمنان و تحقیرکنندگان ایران عزیز است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

این بیانیه می‌افزاید: در این مقطع از رئیس جمهور محترم انتظار می رود با همت و عنایت بیشتری به مهمترین وعده اقتصادی  خود در سال گذشته یعنی بهبود مستمر محیط کسب و کار بپردازد و گزارش رسمی منتشره توسط مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی را درباره اجرایی نشدن بیش از 65درصد از احکام  قانون یاد شده، پیگیری فرمایند.

,

«بر همه مسوولان کشور واجب است عملا به حل مشکلات و مطالبات ملت فهیم ایران همت گمارند. ضمن حمایت از تیم مذاکره کننده هسته ای و تاکید بر درخواست ملی از آنها ، برای تسلیم نشدن در برابر زیاده خواهی و زورگویی دشمنان ایران اسلامی، همه مسوولان اقتصادی کشور قویاً می بایستی بدون توجه به روند و نتیجه مذاکرات هسته ای، همه همت و توان خود و مجموعه تحت مدیریت شان را به رفع مشکلات  تولید و سرمایه گذاری و تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی متمرکز کنند.»

,

این بیانیه می‌افزاید: از مسوولان ارشد اقتصاد ایران انتظار می رود در اجرای سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی، کاهش هزینه های غیرضروری و تشریفاتی را در دستورکار قرار دهند و وقت و تمرکز خود را بجای فعالیت های کم اثر مانند برگزاری همایش های تکراری و نمایشی، صرف پاسخگویی به مشکلات تولیدکنندگان و صادرکنندگان کشور نمایند.حل مشکلات عمیق وکهنه اقتصاد ایران، البته یک شبه امکان پذیر نیست اما با همت و اراده ی مضاعف می توان به نتیجه امیدوار بود. همتی که متاسفانه در برخی مدیران دولتی وسیاست های اتخاذ شده توسط آنها دیده نمی شود مدیرانی که با ساختارهای غیر شفاف، ضد تولیدی و واردات گرای موجود خوگرفته اند و در برابر اصلاح آنها مقاومت می کنند. از مسوولان اقتصادی کشور انتظار می رود با جدیت در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی حاضر  شوند و نسبت به اصلاح سیاستها اقدام نمایند.  از تشکل های صنفی مردمی نیزانتظار می رود خواسته های به حق تولیدکنندگان وصادرکنندگان کشور را بدون رودربایستی وملاحظه از مسئولان اقتصادی کشور مطالبه کنند و مدارا با مسئولان کمکار وسهل انگار را کنار بگذارند.

,

این بیانیه تصریح می‌کند: از مسوولان وزارت امور خارجه انتظار می رود در اجرای وظیفه قانونی خود، بخش اقتصادی سفارتخانه ها و نمایندگی های سیاسی ایران در خارج از کشور را با تمام توان در خدمت تولیدکنندگان و صادرکنندگان ایرانی بسیج کند. از وزارت صنعت معدن و تجارت قویاً انتظار می رود رویه بی مهری به تولیدکنندگان و صادر کنندگان ایرانی را کنار بگذارد و طوری سیاستگذاری نماید تا سرمایه گذاری و تولید در ایران مقرون به صرفه شود و تولیدکنندگان و صادرکنندگان ایرانی در این جنگ اقتصادی با رقبای بین المللی و تحریم کنندگان ظالم، تنها و بی یاور نمانند. از دولتمردان محترم به ویژه مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت انتظار می رود در این کارزار سخت و سرنوشت ساز، باری از دوش مجاهدان اقتصادی بر دارند نه این که بر مشکلات آنها بیفزایند.حقیقت این است که تولیدکنندگان در ایران با چنان مشکلاتی و فشارهایی از سوی دستگاه های اجرایی و به ویژه بانک ها مواجه هستند که رفع آنها همت ، جسارت در برهم زدن ساختارهای رانت و فساد محور، کار مضاعف و شبانه روزی می طلبد.

,

« کمیته اقتصادی جمعیت  ایثارگران انقلاب اسلامی ،در آستانه اولین سالگرد ابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی، از همه مسوولان حکومتی به ویژه دولتمردان محترم اکیداً درخواست می کند در حل این مشکلات، پیش از پیش بکوشند تا تولیدکنندگان و صادرکنندگان ایرانی از این نبرد تاریخی و در جنگ تحمیلی اقتصادی بر ایران و انقلاب اسلامی، پیروز و سربلند خارج شوند.»

,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه