به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از "ره به ری" : در این فکر بودم با روند کنونی و بر آیند برخورد های صورت گرفته بامتهمین و همچنین با نگاهی گذرا به انچه که امروز در حوزه سیاست بین الملل در جریان است ، تیتر اول رسانه ۳۰ سال بعد چه خواهد بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ره به ری",تراوشات ذهنی نویسنده در این خصوص به شرح زیر است :
,دور جدید مذاکرات هفته اینده
,در صدر اخبار تمام رسانه ها : دوره جدید مذاکرات هسته ای با حضور کشورهای ۵+۱ و بورکینافاسو و با میزبانی سنگال هفته آینده برگزار خواهد شد.
,تاکید مسئولان هر دو طرف در این مذاکرات ، رسیدن به توافق “برد ، برد” خواهد بود.
,نوه سعید تاجیک محکوم شد
,سخنگوی قوه قضائیه ضمن تاکید بر اهمیت برخورد با دانه درشت ها خاطر نشان کرد ، نوه ی سعید تاجیک به جرم اهانت به نوه “ف ، ه” به اشد مجازات محکوم گردیده است.
,سخنگوی قوه قضائیه همچنین یاد اور شد : این قوه با هیچ متخلفی تعارف ندارد و متخلف از هر خانواده ای که باشد ، حتی اگر از خانواده “حاج آقا دامت برکاته” هم باشد ؟، با طرف مقابل به جدی ترین نحو ممکن برخورد خواهد شد.
,حکم نوه سعید تاجیک در شش کیلومتری جاده شهرری ، امام زاده ابوالحسن ع اجرا خواهد شد ، تا در س عبرتی برای تمام دانه درشت ها و پا برهنگان جنوب پایتخت باشد.
,وی یاد اورد شد : “ره به ری” پس از ۳۳ سال تلاش همه جانبه فیلتر شد تا همگان بدانند ، “ق ، ق” به هیچ عنوان با فاسدین اقتصادی ، سیاسی ، اجتماعی ، ورزشی ، فرهنگی ، قاچاقچیان بین المللی ، کار چاق کن ها و … شوخی ندارد.
,دادگاه “م ، ه”
,یک منبع اگاه از برگزاری دادگاه جونییور در هفته آینده خبر داد.
,به گفته این منبع اگاه که تاکید داشت نامش فاش نشود ، این جلسه قرار است ، اخرین جلسه دادگاه “م ،ه ” باشد و دادگاه حکم نهایی را صادر خواهد کرد.
,دولت به فکر پاچیدن مالچ افتاد ، روی شن ها
,اخبار رسیده حکایت از ان دارد که آلودگی هوا خوزستان دولت را بر ان داشت تا پاچیدن بر روی شن ها را به صورت کاملا جدی در دستور کار قرار دهد.
,به گفته سخنگوی دولت ، طرح سهمیه بندی اکسیژن تا پاچیدن مالچ بر روی شن ها ادامه خواهد داشت و سهمیه آن دسته از شهروندانی که از اکسیژن ۴۰۰ تومانی استفاده می کنند ، تا پایان ماه دو برابر به به سهمیه ۷۰۰ تومانی تبدیل خواهد شد.
,وی همچنین در خصوص ان دسته از شهروندانی که سهمیه اکسیژن ۷۰۰ تومانی ندارند و قدرت خرید اکسیژن آزاد را نیز ندارند گفت : طرح جدید دولت در این خصوص در راه است و تا رسیدن طرح جدید هیچ کس حق نفس کشیدن دارد.
,انتهای پیام/ش
]
ارسال دیدگاه