به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،به نقل از نگاه آزاد، عضو شورای تبیین مواضع کشور گفت: با اشاره به سخنانس ابتکار در روز گذشته و با بیان اینکه تاکنون ابتکاری در حل معضلات محیط زیست ندیدیم بیان داشت: خانم ابتکار بهتر است به جای اظهار نظر در مورد مسائل امنیتی و سیاسی کشور بگویند که چه برنامه ای برای رفع حضر مردم خوزستان از میان ریزگردها دارند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نگاه آزاد,وی با بیان اینکه ظاهرا خانوم ابتکار سخنگوی دولت در مسائل بی خودی هستند، تاکید کرد: در حالی که مردم استان های مختلف کشور به دلیل ریزگردها نمی توانند نفس بکشند و خانوم ابتکار برای رسیدگی به وضعیت آنان ۱۰ روز صبر می کند، اما برای شرکت در میتینگ های سیاسی لحظه ای درنگ نمی کنند.
,عضو شورای تبیین مواضع کشور، با اشاره به اینکه رفع حصر سران فتنه بر عهده دولت نیست که ایشان سنگ آن را به سینه می زند، خطاب به خانوم ابتکار گفت: شما در کدام قسمت پیاز قرار دارید، که در مورد مسائل سیاسی خصوصا رفع خصر سران فتنه ابراز وجود می کنید.
,وی در پایان گفت: ظاهرا تمام کلید های دولت که امروز در قالب افرادی چون ابتکار در حال نمایان شدن است، فقط برای قبح زدایی از خطوط قرمز مانند رابطه با آمریکا، رفع حصر و … طراحی شده بودند و ما از این کلیدها نباید انتظار گشایشی در کار مردم داشته باشیم.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه