شعار پزشکی فیفا
رئیس کمیته پزشکی فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا)، برنامه های فیفا برای کنترل دوپینگ، کاهش مصدومیت ها و پایش مسائل مربوط به پزشکی ورزشی در کشورهای عضو را تشریح کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناپروفسور ژیری وراک، رئیس کمیته پزشکی فدراسیون جهانی فوتبال در دومین کنگره بین المللی علم و فوتبال در تهران با تبیین برنامه های جهانی کاهش مصدومیت ها اظهار کرد: با انجام این برنامه ها میزان مصدومیت ها کمتر شده است. به طور مثال میزان مصدومیت همسترینگ در فوتبالیست ها 20 درصد کاهش یافته که البته عدد بزرگی نیست ولی در نوع خود خوب است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, پروفسور ژیری وراک، رئیس کمیته پزشکی فدراسیون جهانی فوتبال در دومین کنگره بین المللی علم و فوتبال در تهران با تبیین برنامه های جهانی کاهش مصدومیت ها اظهار کرد: با انجام این برنامه ها میزان مصدومیت ها کمتر شده است. به طور مثال میزان مصدومیت همسترینگ در فوتبالیست ها 20 درصد کاهش یافته که البته عدد بزرگی نیست ولی در نوع خود خوب است.,,
وی ادامه داد: کنترل مصدومیت ها بحث بسیار مهمی است که فیفا برای آن برنامه های متنوعی دارد. یکی از این برنامه ها طرح 11+ است که فیفا در کشورهای مختلف و از جمله ایران دوره های تخصصی برای آن برگزار می کند.
,,
وراک در ادامه گفت: مصدومیت در فوتبال بحث مهمی است و حتی داوران هم ممکن است مصدوم شوند. در این زمینه تحقیقات زیادی انجام شده است. حتی داورانی که در لیگ برتر انگلیس عملکرد خوبی داشتند هم در برخی موارد دارای نواقصی بودند. فدراسیون فوتبال ایران می تواند برای کنترل مصدومیت داوران اقداماتی انجام دهد. امیدوارم برگزاری چنین دوره هایی ادامه داشته باشد تا ریسک کار پایین بیاید.
,,
رئیس کمیته پزشکی فدراسیون جهانی فوتبال در ادامه با بیان این که پایان سال جاری میلادی نشریه ای تخصصی در زمینه برنامه SCA/SCD منتشر می شود اظهار کرد: بحث مهم دیگری که وجود دارد، کنترل دوپینگ و مبارزه با آن است. یکی از شعارهای ما "فوتبال برای سلامتی" است که این مساله در خلال جام جهانی فوتبال در آفریقای جنوبی بسیار مورد توجه قرار گرفت. در همه جای دنیا در کنار کودکانی که می خواهند فوتبالیست شوند باید تیم پزشکی وجود داشته باشد.
,,
وی افزود: در 9 کشور طرح جهانی سلامت از سوی فیفا انجام شده است. همچنین طرح 11+ در کنگره سال 2013 فیفا مطرح می شود.
,,
وی در ادامه اظهار کرد: فیفا تاکنون 37 انیستیتوی بین المللی در اقصی نقاط جهان تاسیس کرده است. البته این تعداد کمی است و باید بیشتر شود.
,,
وراک در پایان گفت: امیدوارم تیم ملی فوتبال ایران آن قدر تجربه پیدا کند که در بهترین ورزشگاه های جهان از جمله در برزیل موفق باشد.
,,
انتهای پیام
]
ارسال دیدگاه