اخبار داغ
  1. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  2. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  3. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  4. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  5. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  6. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  7. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  8. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  9. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  10. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  11. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  12. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  13. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  14. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  15. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  16. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  17. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  18. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  19. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  20. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل

ازمون طرفدار کدام تیم است

ازمون طرفدار کدام تیم است
ستاره فوتبال ایران با تاکید بر انگیزه بالایش برای نجات روستوف در لیگ روسیه گفت: تمام تمرکزم کمک به روستوف و مربی اش است که در 18 سالگی‌ام من را در لیگ اروپا بازی داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه داناسردار آزمون که به صورت قرضی از تیم روبین کازان به روستوف روسیه پیوسته و در دیداری دوستانه هم برای تیم جدیدش پا به توپ شده است، در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از این که پیش مربی سابقم برمی‌گردم، خوشحالم. قربان بردیف مربی‌ای بود که من را برای حضور در فوتبال اروپا کشف کرد و دوران خوبی با او در روبین کازان داشتم و امیدوارم بتوانم به تیمش کمک کنم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی با بیان این که مسوولان روبین کازان راضی به جدایی او نبودند، افزود: بردیف زمانی که 18 سال داشتم، فرصت حضور در لیگ اروپا را به من داد و بسیار علاقمند بود به عنوان بازیکن قرضی به روستوف بپیوندم. از طرفی مسوولان و سرمربی تیم روبین کازان اعتقاد کاملی به من دارند. آنها اصلا موافق جدایی‌ام نبودند. به ویژه وقتی در اردوی ترکیه توانستم در مسابقه تدارکاتی گل بزنم و پاس گل بدهم، آنها سخت‌گیرتر هم شده بودند. در اردوی ترکیه رینات بیلیاتدینف، سرمربی تیم وقتی اصرار باشگاه رستوف زیاد شده بود با من صحبت کرد و پرسید: "می‌خواهم نظر خودت را بدانم." او می گفت می‌خواهد از زبان خودم هم بشنود که دوست دارم به روستوف بروم. من هم به او گفتم اگر مشکلی برای روبین کازان پیش نیاید و شما هم اجازه بدهید، علاقمندم به روستوف کمک کنم. نهایتا باشگاه رضایتنامه‌ام را صادر کرد و این انتقال انجام شد.

,

مهاجم تیم ملی در پاسخ به اینکه فکر می‌کند بتواند در روستوف به موفقیت‌های مدنظرش برسد، تصریح کرد: امیدوارم. الان تمام تمرکزم روی بازی‌های باقیمانده روستوف در این فصل است. آمده‌ام تا به بردیف کمک کنم تا این تیم از خطر سقوط نجات پیدا کند. من با بردیف همزبانم و ترکمنی صحبت می‌کنم. سرمربی روبین در تمرینات روسی صحبت می‌کردم اما اینجا با سرمربی به یک زبان صحبت می‌کنم.

,

ستاره جوان فوتبال ایران در پاسخ به این که چه هدف و برنامه‌ای برای آینده‌ دارد، به ایسنا گفت: هدفم موفقیت در فوتبال اروپاست. تا پایان فصل در تیم روستوف خواهم بود و فصل آینده را هم با روبین‌کازان قرارداد دارم اما مشخص نیست سال بعد در فوتبال روسیه باشم. قطعا اگر پیشنهاد خارجی فوق‌العاده‌ای باشد احتمال حضورم در دیگر لیگ‌های معتبر اروپایی هم هست و البته مسوولان باشگاه‌ها خودشان بهترین تصمیم را می‌گیرند. می‌دانم برای موفقیت باید بجنگم و انگیزه زیادی برای پیشرفت دارم.

,

 

,

آزمون در واکنش به اینکه لیگ ایده‌آل مدنظرش کجاست، خاطرنشان کرد: اگرچه طرفدار رئال مادرید هستم اما لیگ انگلیس را خیلی دوست دارم و آرزو می‌کنم روزی بتوانم در یکی از تیم‌های بسیار خوب آنجا بازی کنم.

,

به گزارش ایسنا مسوولان باشگاه روبین کازان در شرایط با جدایی 3.5 ماهه آزمون موافقت کردند که به قرارداد این بازیکن با آنها 3.5 ماه اضافه شود.

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه