logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

اعطای 20 میلیارد ریال تسهیلات به فعالان اقتصاد مقاومتی در تویسرکان

اعطای 20 میلیارد ریال تسهیلات به فعالان اقتصاد مقاومتی در تویسرکان
مسئول بسیج سازندگی تویسرکان از پرداخت حدود 2 میلیارد میلیون تومان تسهیلات به بسیجیان و کارجویان دارای مجوز و متقاضی ایجاد اشتغال و کسب درآمد بعنوان یکی اقدامات بسیج سازندگی در راستای اجرای اقتصاد مقاومتی در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بسیج سازندگی از همدان، محمدرضا گمار، مسئول بسیج سازندگی تویسرکان گفت: بعد از ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی و تأکید مقام معظم رهبری به اجرای این سیاست ها از سوی تمام مسئولان، بسیجیان همیشه در صحنه، در لبیکی دیگر به منویات رهبری پا به عرصه گذاشتند و در اجرای کامل آن تأکید کردند.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ,
,

وی در ادامه افزود: در این راستا نیز بسیج سازندگی تویسرکان همانند سایر نهادهای جمهوری اسلامی ایران در راستای تحقق اهداف بنیانگذار جمهوری اسلامی و بیانات رهبر معظم انقلاب و با توجه به نامگذاری سال جاری به نام سال فرهنگ و اقتصاد با عزم ملی و مدیریت جهادی با تمام توان خود وارد میدان شده و از هیچ کوششی فروگذار نکرده است.
 

,
,

گمار ابراز کرد: پرداخت تسهیلات به بسیجیان و کارجویان دارای مجوز و ایجاد اشتغال و کسب درآمد برای آنان یکی اقدامات بسیج سازندگی در راستای اجرای اقتصاد مقاومتی در تویسرکان است.
 

,
,

وی تصریح کرد: در دو سال اخیر بالغ بر 510 میلیون تومان پرداخت وام عقود اسلامی در عرصه صنایع دستی با کارمزد 16 درصدی، 250 میلیون تومان، پرداخت وام در عرصه های دام داری و سایر عرصه ها، 200 میلیون تومان پرداخت وام در عرصه زنبور عسل، پرداخت 622 میلیون تومان وام در راستای کشت زعفران، صنایع تبدیلی، گلخانه، پرورش ماکیان، پرورش شتر مرغ بومی و سایر عرصه ها و نیز پرداخت 100 میلیون تومان وام قرض الحسنه به عنوان تسهیلات بانکی برای عرصه های ذکر شده از از سوی بسیج سازندگی تویسرکان به متقاضیان پرداخت شده است.

,

 

,

انتهای پیام/خ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه