اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

رزمایش الی بیت المقدس در جزیره کیش برگزار می شود

رزمایش الی بیت المقدس در جزیره کیش برگزار می شود
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه کیش از برگزاری رزمایش گردان های الی بیت المقدس در روزهای 14 و 15 اسفندماه جاری در جزیره کیش خبرداد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کیش پرس، سرهنگ پاسدار حسن صنعتکاران فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه کیش روز چهارشنبه در نشست خبری که به همین مناسبت در ستاد ناحیه سپاه کیش باحضور اصحاب رسانه برگزار شد افزود: این همایش در راستای رزمایش های سپاه در سطح کشور برگزار می شود.
وی هدف از برگزاری این رزمایش را کسب مهارت لازم برای گردان های بیت المقدس در راه تامین امنیت کشور، منطقه و ماموریتی که به این گردان در حفاظت و صیانت از فضای امنیتی جزیره واگذارشده است عنوان کرد.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه کیش در رابطه با برنامه های این رزمایش گفت: این رزمایش از ساعات اولیه صبح پنج شنبه 14 اسفندماه شروع و به مدت دو روز با تمرین، فراخوانی و استقرار نیروها در مقر رزمایش آغاز خواهد شد.
وی ادامه داد: تمرین پدافند غیرعامل و امداد و نجات، عملیات تاخیری و پدافند دورادور، عملیات تناخت و ضد هلی برن در مقابل دسته ها، عملیات واکنش سریع، راهپیمایی تاکتیکی شبانه گردان، تمرین کنترل اغتشاشات و مقابله با ناآرامی ها، کنترل معابر ورودی و دفاع از مراکز حیاتی و حساس جزیره، اجرای رزمایش در قالب عملیات تاخت و دفاع ار کوی و برزن، برنامه ضد استقرار از برنامه هایی است که در این رزمایش، گردان های عملیاتی به تمرین آن اقدام می کنند.
صنعتکاران اظهار امیدواری کرد با اجرای این عملیات مردم با آرامش و خاطری آسوده بدانند که فرزندانشان در سطح جزیره کی آماده دفاع از انقلاب و دستاوردهای آن هستند.
وی تاکید کرد: این رزمایش با رعایت تمام اصول و نکات ایمنی جهت کسب آمادگی گردان های بیت المقدس انجام می شود تا حس اعتماد و امنیت به مردم جزیره کیش اهدا کند و ان شاءالله بتوانیم ثباتی را که امروز در میان ناامنی خاورمیانه به برکت تاسی به ائمه و به برکت خون شهدا بدست اورده ایم با ثبات تر و پایدارتر در کشور نهادینه کرده و در راستای این امنیت به رشد اقتصادی، فرهنگی و سیاسی برسیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کیش پرس,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه