اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

شهردار بومهن از کجا آمده است + عکس

شهردار بومهن از کجا آمده است + عکس
دومین شهردار چهارمین دوره شورای اسلامی شهر بومهن کیست؟
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پردیس خبر، حجت الله تاج محمدی دومین شهردار چهارمین دوره شورای اسلامی شهر بومهن، در تاریخ هفتم بهمن ماه انتخاب و به مراجع فرا دستی جهت انجام امور اداری و صدور حکم مسئولیت معرفی شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پردیس خبر,

حجت الله تاج محمدی متولد سال 1357 در شهر کندر است.

,

کندر نام شهری تازه‌بنیاد در استان خراسان رضوی و مرکز بخش ششطراز از توابع شهرستان خلیل آباد این استان است.

, خراسان رضوی, ششطراز, شهرستان خلیل آباد,

وی که بعنوان نایب رییس شورای عالی استانها در دوره سوم فعالیت داشته است، در زمان تصدی این مسئولیت دارای مدرک کارشناسی در رشته اقتصاد بوده است.

,

پایگاه اطلاع رسانی شوراها در آبانماه سال 1390 آورده است: نایب رئیس شورای عالی استانها با اشاره در صورت تصویب نهایی طرح انتخاب شهرداران به پیشنهاد وزیر کشور و تائید شورای شهر  در مجلس گفت:چگونه شورایی می تواند شهرداران پیشنهادی استاندارانی را رد کند که سلب عضویت و یا انحلال شورا در اختیار اوست.قطعا این تصمیم گیری و تائید شهرداران پیشنهادی استانداران و یا وزیر کشور تصمیم آزادانه و اختیاری نخواهد بود و این امر به لحاظ عرف حقوقی و حتی شرعی و اصول مردمسالاری دینی قابل قبول نیست.

,

این نماینده استان خراسان رضوی در سومین دوره شورای عالی استانها و در یادداشتی با عنوان روایتی از یک دیدار آورده است: پس از چهارسال فعالیت و آرزوی اعضاء شورای عالی استانها مبنی بر امکان دیدار و درددل با رهبر معظم انقلاب بالاخره این توفیق در روز دهم اردیبهشت امسال نصیب شورائیان گردید. آن هم با توجه و عنایت خاص معظم‌له به صورت دیدار ویژه و اختصاصی. شاید همه اعضاء شورا بارها و بارها درددلها، گلایه‌ها، مشکلات، سختی‌ها، تنگ‌نظری‌های بعضی، کمک‌ها و همراهی‌های بعضی دیگر، نقاط قوت وضعف، تجربیات چهارساله همه و همه را در ذهن مرور کرده بودند شاید اگر فرصتی باشد به ایشان عرضه نمایند. شک نداشتم که حمایت‌های علنی ایشان از این اصل قانون اساسی ما را دربرداشتن گامهای محکم‌تر در آینده یاری خواهند رساند.

,

وی ادامه داده است: برای جامعه شورایی این دیدار تاریخی و نقطه عطفی در حرکت‌های روبه رشد این نهاد نوپا خواهد بود. بالاخره لحظه‌ای که انتظارش را می‌کشیدیم رسید. همه اعضای شورای عالی استانها بودند و همچنین شهرداران، کلانشهرها، روسای شوراهای اسلامی  استان و تعدادی از نمایندگان محترم مجلس در فراکسیون مدیریت شهری، با اینکه همه سعی کردند با توجه به موقعیت شغلی و اجتماعی خود نظم مناسبی را رعایت کنند ولی وقتی درب باز شد و رهبر انقلاب با خنده‌ای بر لب و عرض سلام وارد گردیدند هیچ کس یادش نماند که چه کاره است. فریادهای "صل‌علی‌محمد، روح خمینی آمد" و "ای رهبری آزاده، آماده‌ایم آماده" شاید توانست بخشی از احساسات شورائیان را به نمایش بگذارد. لحظه‌ای به چهره همکارانم نگریستم. چشم دوخته بودند به چهره رهبر و بدون آنکه متوجه باشند مثل ایشان لبخند می‌زدند. اگرچه فرصتی نبود تا همه صحبت کنند بجز مهندس چمران ریاست شورای عالی استانها و دکتر قالیباف شهردار محترم تهران، ولی بازهم فرقی نمی‌کرد چون هرچه به ذهنم رجوع کردم که درد دلهایم را به یاد آورم چیزی یافت نشد.

,

تاج محمدی کارمندی بانک و عضویت در سومین دوره شوراهای اسلامی را در کارنامه کاری خود دارد.

,

انتهای پیام/ش

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه