اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

دقایقی پیش صورت گرفت؛

تجمع چندین‌باره کارگران ذوب‌آهن اردبیل

تجمع چندین‌باره کارگران ذوب‌آهن اردبیل
این چندمین باری است که کارگران ذوب آهن اردبیل به نشانه اعتراض مقابل استانداری این شهر تجمع می‌کنند تا شاید با احقاق حق‌شان شب‌عیدی، شرمنده اهل و عیال نشوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سبلانه، این چندمین باری است که امسال کارگران ذوب آهن اردبیل به نشانه اعتراض مقابل استانداری این شهر تجمع می کنند و خواستار حل مشکلات معوقاتی و نابسامانی کارخانه ذوب آهن می شوند؛ 11 بهمن ماه امسال آخرین تجمع اعتراض آمیز چند ساعته کارگران ذوب آهن اردبیل در مقابل استانداری انجام شد، که در پی آن برخی از مسئولین از جمله مصطفی افضلی فرد نماینده مردم اردبیل در کارخانه ذوب اهن حضور یافت و اعلام کرد که به‌زودی مشکلات این کارخانه رفع می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلانه,

کارگران ذوب آهن اردبیل امروز هم در مقابل استانداری اردبیل تجمع کردند تا شاید مشکل حقوق و معوقات‌شان حل شود.

,

برخی از کارگران  تجمع کننده ذوب آهن اردبیل در گفتگو با خبرنگار سبلانه با یادآوری وعده های مسئولین مبنی بر حل مشکلاتشان گفتند: با وجود تمام وعده های داده شده هنوز هم حقوق 10 ماهه و عیدی سال 93 را هم دریافت نکرده‌ایم.

,

 

,

تجمع کارگران معترض کارخانه ذوب آهن اردبیل هم اکنون مقابل استانداری اردبیل ادامه دارد تا استاندار و مسئولین به مشکلات آنها رسیدگی کنند.

,

 

,

 28 مردادماه امسال، یک روز قبل از سفر رئیس‌جمهور به اردبیل بود که کارگران ذوب آهن اردبیل مقابل استانداری این شهر تجمع کردند؛ این تجمع با قول مساعد مسئولان استانداری و مدیرعامل کارخانه ذوب آهن پایان یافت اما کارگران که امید چندانی به وعده های داده شده نداشتند و امیدوار بودند با آمدن رئیس جمهور به اردبیل و ایجاد اعتباری ویژه روزنه امیدی برای کارخانجات اردبیل و بویژه راه آهن اردبیل ایجاد شود.

,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه