اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

بانویی در میان‌ رزمندگان‌ عراقی+عکس

بانویی در میان‌ رزمندگان‌ عراقی+عکس
نماینده ائتلاف دولت قانون در پارلمان عراق با حضور در منطقه تازه آزادشده البوعجیل از رشادت‌های رزمندگان در مناطق عملیاتی تمجید کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ابنا، «حنان الفتلاوی» نماینده ائتلاف دولت قانون در پارلمان عراق روز گذشته در منطقه تازه آزاد شده البوعجیل واقع در شرق تکریت حضور یافت.

گروه «عصائب اهل الحق» عراق یکشنبه شب در بیانیه‌ای اعلام کرد که ارتش و نیروهای بسیج مردمی به همراه گروه‌های مقاومت اسلامی، منطقه البوعجیل را به طور کامل از گروه تکفیری داعش پاکسازی کردند.

«نعیم العبودی» سخنگوی گروه عصائب اهل الحق گفت: مقاومت اسلامی عصائب الحق با حمایت ارتش و نیروهای مبارز عشایر امروز پاکسازی منطقه البوعجیل را کامل کردند.

در عملیات پاکسازی البوعجیل ده‌ها نفر از عناصر داعش کشته و تعداد زیادی از بمب‌های که تکفیری‎های جنایتکار برای جلوگیری از پیشروی نیروهای امنیتی و گروه‌های مقاومت اسلامی نصب کرده بودند، خنثی شدند.

خانم حنان الفتلاوی با حضور در این منطقه که شیخ قیس الخزعلی رهبر گروه عصائب اهل الحق نیز حضور داشت طی سخنانی در تجمعی که در مقابل وزارت بهداشت البوعجیل برگزار شد از رشادت‌های رزمندگان در مناطق عملیاتی تمجید کرد.

یک منبع امنیتی در استان صلاح الدین امروز ـ سه شنبه ۱۹ اسفند ـ گفت: نیروهای امنیتی و داوطلب مردمی از چند محور عملیات گسترده‌ای را برای آزادسازی شهر تکریت از دست گروه تروریستی داعش را آغاز کردند.

وی با اشاره به اینکه هواپیماهای عراقی در این عملیات مشارکت دارند، گفت نیروهای امنیتی به علت بمب‌هایی که در جاده‌ها کار گذاشته شده است، به کندی پیشروی می‌کنند.

این منبع که خواست نامش فاش نشود، افزود این عملیات با پشتیبانی هواپیماهای عراقی برای پیشروی به سمت شهر تکریت آغاز شد.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,









, ,
,
,
, ,
,
,
, ,
,
,
, ,
 
,
انتهای پیام/ف
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه