اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

استاد دانشگاه جاسک در گفتگو با خبرنگار فرهنگ کده:

منطق قوی دین اسلام از مهمترین دلیل اسلام هراسی است/ عدم توانایی غربی ها در مقابله منطقی با اسلام گرایش به سمت اسلام هراسی

منطق قوی دین اسلام از مهمترین دلیل اسلام هراسی است/ عدم توانایی غربی ها در مقابله منطقی با اسلام گرایش به سمت اسلام هراسی
استاد دانشگاه شهرستان جاسک گفت : منطق قوی دین اسلام از مهمترین دلیل اسلام هراسی و اسلام ستیزی است و غربی ها به دلیل عدم توانایی مقابله منطقی با اسلام روی به پروژه اسلام هراسی و اسلام ستیزی آوردند که سردمدارن غربی و رسانه های غرب در این زمینه هم پیمان شدند .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خبرنگار  فرهنگ کده ،  قاسم حیدری استاد دانشگاه شهرستان جاسک ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام فاطمیه با درود بر ارواح طیبه شهدا و امام شهدا همچنین ارزدی سلامتی و طول عمر با عزت برای مقام معظم رهبری اظهار کرد: خبر دار شدیم که مسلمان دیگری را در کشور آمریکا که ادعای حقوق بشر را یدک می کشد به قتل رسیده است و علی رغم محکوم بودن این جنایت نژاد پرستانه، رسانه های غربی از پوشش آن سر باز زدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  فرهنگ کده ،  قاسم حیدری استاد دانشگاه شهرستان جاسک ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام فاطمیه با درود بر ارواح طیبه شهدا و امام شهدا همچنین ارزدی سلامتی و طول عمر با عزت برای مقام معظم رهبری اظهار کرد: خبر دار شدیم که مسلمان دیگری را در کشور آمریکا که ادعای حقوق بشر را یدک می کشد به قتل رسیده است و علی رغم محکوم بودن این جنایت نژاد پرستانه، رسانه های غربی از پوشش آن سر باز زدند.,  فرهنگ کده ,

استاد دانشگاه شهرستان جاسک گفت :هجمه به مسلمانان در چند دهه اخیر به شدت افزایش یافته است به گونه ای که هر چند وقت یک بار شاهد یک جنایت علیه مسلمانان در جهان می باشیم.

, استاد دانشگاه شهرستان جاسک گفت :هجمه به مسلمانان در چند دهه اخیر به شدت افزایش یافته است به گونه ای که هر چند وقت یک بار شاهد یک جنایت علیه مسلمانان در جهان می باشیم.,

حیدری یکی از عوامل اصلی این هجمه که میتوان به آیه شریفه قرآن که راهنمای اصلی ما می باشد استناد کرد و افزود : اگر این کتاب الهی در زندگی روزمره مان استفاده شود قطعا مسلمانان پیشرفت عظیمی دست پیدا می کنند و خداوند متعال درآیه ۸۲ سوره مائده می فرمایند: به طور مسلم دشمن ترین مردم نسبت به مومنان را یهود و مشرکان خواهی یافت.

,

حیدری با بیان اینکه اصطلاح اسلام هراسی برای نخستین بار در دهه ۱۹۸۰ در غرب رایج شد ه است گفت : منطق قوی دین اسلام از مهمترین دلیل اسلام هراسی و اسلام ستیزی می توان نام برد، وقتی صهیونیست و اتاق فکر غرب با منطق قوی اسلام روبرو گشت و گرایش جهانیان به سمت اسلام را رو به افزایش دید.

,

این استاد دانشگاه افزود: عدم توانایی غربی ها در مقابله منطقی با اسلام به پروژه اسلام هراسی و اسلام ستیزی روی آورد که سردمدارن غربی و رسانه های غرب در این زمینه هم پیمان شدند.

,

حیدری به چند محور که غربی ها برای رسیدن به اهدافشان در نظر گرفتند اشاره کرد و گفت : یکی از این محورها وارونه جلوه دادن دین اسلام و مخدوش کردن چهره پیامبر اکرم (ص)است که هر چند وقت در روزنامه ها ومجلات با نام آزادی بیان به پیامبر اکرم (ص) توهین می کنند و راه اندازی شبکه های ماهواری به اسم اسلام اما تفرقه آمیز و ایجاد تفرقه بین مسلمانان و ایجاد جنگ های مذهبی محور های اصلی غربی هابرای رسیدن به اهدافشان است.

,

حیدری استاد دانشگاه شهرستان جاسک یکی ازمهم ترین اهدف غربی که دست به این این گونه جنایات می زنند، ایجاد تفرقه بین مسلمانان و ایجاد جنگ های مذهبی دانست و افزود : آنها توانستند تنور جنگ بین مسلمانان را داغ کنند آن وقت پوشش گسترده خبری آغاز می شود و از جنایات کسانی که جیره خورشان هستند و یا فریب خوردگان هستند به نفع خود و به ضرر اسلام استفاده می کنند و مسلمانان را خونریز واسلام را دین خشونت معرفی می کنند .

,

وی با بیان اینکه یکی از کارهای صهیونیست میتوان به تشکیل وحمایت گروه های تکفیری مانند داعش اشاره کردتصریح کرد : گروه داعش با نام اسلام انواع جنایت از جمله بریدن سر افراد آتش زندن انسان ها انجام می دهد ورسانه های غربی پوشش می دهند، این عمل قطعا روی اشخاص اثر می گذارد و موجب نفرت ازاسلام می شود .

,

حیدری گفت : قطعا صهیونیست برای جلوگیری ازگسترش اسلام با توجه به این که دین منطقی می باشد و هر روز به تعدادشان افزایش می یابد و تمایل بشریت به سمت اسلام بیشتر می شود و آن ها دست به ایجاد تفرقه بین مسلمانان زده است و توانسته اند اسلام هراسی را در جوامع غربی گسترش دهند.

,

وی با اشاره به اینکه اگر بخواهیم جلوی این اسلام هراسی را گرفت باید خودمسلمانان باید دست به کار شوند که اتحاد رمز پیروزی ماست خاطر نشان کرد : مقام معظم رهبری در این زمینه می فرمایند: اتحاد و همدلی ضروری ترین نیاز امروز دنیای اسلام هست، نقشه اصلی دشمن ایجاد اختلاف هست .

,

 

,

انتهای پیام/ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه