logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مرعشی حرمت سرش نمی شه

بیانیه کانون بسیج اساتید واحد کهنوج در بی حرمتی به جانباز هشت سال دفاع مقدس

بیانیه کانون بسیج اساتید واحد کهنوج در بی حرمتی به جانباز هشت سال دفاع مقدس
در پی اهانت به جانباز هشت سال دفاع مقدس که توسط مرعشی و نوچه هایش در خانه شهر کرمان مورد ضرب و شتم قرار گرفته بود کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد کهنوج طی بیانیه ای انزجار خود را از این موضوع ابراز کرد .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از "استادایرانی" در پی اهانت به جانباز هشت سال دفاع مقدس که توسط مرعشی و نوچه هایش در خانه شهر کرمان مورد ضرب و شتم قرار گرفته بود کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد کهنوج طی بیانیه ای انزجار خود را از این موضوع ابراز کرد .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, استادایرانی,

متن بیانیه :
بسم الله الرحمن الرحیم
انسان به عنوان خلیفه و نماینده حق بر روی زمین وظیفه دارد با ابزار علم و عمل به اقامه حق و عدل قیام نماید و در مسیر عبودیت، بندگی و تکامل معنوی و نیل به قرب الهی حرکت و دیگران را نیز به سیر و حرکت در این راه ترغیب و تشویق نماید.
اما اکنون در دیار کرمان شاهد بی حرمتی و رفتار ناپسندی شدیم که خدا می‌داند ریشه در چه افکار و اندیشه‌هایی دارد.
کرامت موهبتی از جانب خداوند به انسان است و زیر پا قراردادن آن یعنی اینکه : می‌شنویم عده‌ای با اختصاص القاب جناح‌گرایانه و اختلاف انگیز که مدت‌های مدیدی است مردم و جامعه را به ستوه آورده‌اند و چیزی جز سوء استفاده و تغییر نگرش دشمنان نسبت به ایران و اسلام نداشته‌اند دست به کاری بی شرمانه زده و جانباز سرافراز دفاع مقدس بهرام امیر حیدری را در همایش اصلاح طلبان مورد ضرب و شتم قرار می‌دهند.
به راستی آیا زمانی خواهد رسید که همه‌گی در یک طیف و یک راه که جز حق نمی‌تواند باشد در اعتلای ایران اسلامی گام برداریم؟
تشریح ابعاد بی حرمتی به این جانباز فداکار جز شرمندگی در پیشگاه خداوند متعال و نزد شهداء گرانقدرمان هیچ معنایی نخواهد داشت.
کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد کهنوج ضمن محکومیت این بی حرمتی مجازات عاملان این عمل زشت را از مراجع قضایی خواستار است.

,
,
,
,
,
,
,
,

کانون بسیج اساتیددانشگاه آزاد اسلامی واحد کهنوج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه