به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،به نقل از امروله، "غلامرضا اکبری" عنوان کرد : طرح نظارتی پایش بازار کالا و خدمات ویژه ایام نوروز به منظور جلوگیری از تخلفات احتمالی و رسیدگی دقیق کارشناسی به شکایات مردمی از تاریخ15/12/93شروع شده و تا 15/1/94 ادامه خواهد داشت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا،, امروله،,وی ادامه داد : یکی از اهداف مهم این طرح بحث ضرورت کنترل و نظارت بر کیفیت و قیمت کالا و خدمات دراین ایام با توجه به افزایش تقاضای مردم در روزهای پایانی سال می باشد.
,
اکبری با اشاره به اینکه طرح نظارتی در دو بخش کالا و خدمات صورت میگیرد تصریح کرد : بخش کالایی شامل: گوشت ، برنج ، آجیل و خشکبار ، پوشاک و ... و در بخش خدماتی شامل: رستوران ها ، تاکسی تلفنی ، پایانه ی مسافربری ، اغذیه فروشی ها و... می شود.
,
این مسوول از اجرای طرح گشت نظارتی و بازرسی در دو شیفت صبح و بعداز ظهر خبر داد و گفت:این گشت ها با همکاری اتاق اصناف و دستگاه های ذیربط در حال فعالیت هستند.
, این مسوول از اجرای طرح گشت نظارتی و بازرسی در دو شیفت صبح و بعداز ظهر خبر داد و گفت:این گشت ها با همکاری اتاق اصناف و دستگاه های ذیربط در حال فعالیت هستند.,
ریس اداره صنعت ، معدن و تجارت شهرستان صحنه با اشاره به اینکه میوه نوروزی امسال توسط تعاون روستایی تهیه و توزیع می شود در پایان تشریح کرد :امسال 14 واحد فروش فوق العاده در سطح شهر را خواهیم داشت که اجناس خود را با تخفیف بین 10 تا 15 در صد در اختیار مردم قرار می دهند.
,
]
ارسال دیدگاه