با پیگیری گلستان ما محقق شد ؛
نامگذاری زیرگذر میدان معلم بنام شهید "مدافع حرم"سید احسان حاجی حتم لو
با پیگیری گلستان ما و پیشنهاد طرح دوفوریتی مهندس جرجانی به صحن علنی شورای شهر گرگان زیرگذر جدید شهر گرگان بنام شهید مدافع حرم سید احسان حاجی حتم لو ثبت شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از گلستان ما ؛ مهندس محمد ابراهیم جرجانی عضو شورای شهر گرگان شامگاه گذشته(23 اسفندماه) در حاشیه جلسه علنی شورای شهر گرگان عنوان کرد: برای تجلیل از مقام شامخ مدافع حرم و همه شهدایی که در راه خدا و دفاع از اسلام مبارزه می کنند طرح دو فوریتی به صحن شورای شهر گرگان آمد که با رای قاطع اعضای شورا به تصویب رسید .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گلستان ما ,جرجانی گفت : این طرح به این صورت بود که زیر گذر میدان معلم که روز سه شنبه افتتاح می شود بنام شهید مدافع حرم سید احسان حاجی حتم لو نامگذاری و ثبت شود.
,وی اعلام کرد: این طرح دو فوریتی از جانب بنده به صحن علنی ارائه شد و اعضای محترم شورا نیز چون دغدغه فرهنگ ایثار و شهادت را دارند آن را به تصویب رساندند.
,رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر گرگان اظهار کرد: بالاتر و مقدس تر از واژه شهید چه چیز را سراغ داریم که بخواهیم از کنار آن براحتی بگذریم در حالی که امنیت و آرامش امروز را مدیون خون آنها هستیم و در آستانه روز شهید و در جهت تجلیل از شهدایی که در راه دفاع از اسلام با داعش ملعون می جنگند نام این زیرگذر بنام شهید حتم لو نامذاری شد.
,محمد ابراهیم جرجانی افزود: مبلمان شهری و زیباسازی محیطی بایستی الگوبرداری از فرهنگ مردم و مخصوصا ایثار و شهادت باشد چه اینکه مردم با نگاهی به قهرمانان شهرشان غرور را در ذهن خود تجربه می کنند.
,وی تاکید کرد: زیرگذر شهید حتم لو و روگذر شهید قندهاری دو هدیه ای بود که شورا و شهرداری در سال 93 به مردم گرگان هدیه دادند و امیدواریم در سال بعد نیز پروژه های خوبی به عنوان هدیه مردم گرگان به سرمنزل مقصود برسد.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه